«Ένα πόδι κι ένα χέρι έχω, φοβήθηκα για τη ζωή μου» (video)

Ένα περιστατικό οπαδικής βίας συνέβη στον Βόλο, καθώς ένας άνθρωπος με κινητικά προβλήματα δέχθηκε επίθεση, επειδή φορούσε την μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας.

Ο ίδιος μίλησε στο gegonotanews.gr για όσα του συνέβησαν, τονίζοντας πως δεν σεβάστηκαν ούτε ότι έχει κινητικά προβλήματα.

«Περπατούσα και τρεις κύριοι 35 με 40 χρονών ο καθένας, μου έκαναν μια άσχημη κουβέντα, για την μπλούζα που φορούσα. Μου είπαν “τι κ@λ#μπλουζα φοράς;». Με πιάνει ο ένας από το ένα μπράτσο, ο άλλος από το άλλο και ο τρίτος μου έσκισε την μπλούζα, χωρίς λόγο. Χωρίς λόγο, χωρίς αιτία. Δεν είναι αθλητισμός αυτό το πράγμα. Μπορεί να ήταν ξένος άνθρωπος. Έκανα μήνυση, νομίζω ήταν η δημοτική αστυνομία μπροστά στο συμβάν. Έναν τον γνωρίζω, είχαμε πιει καφέ στην ίδια καφετέρια, σε άλλο τραπέζι. Ήταν από άλλη ομάδα, από τη Νίκη Βόλου», είπε αρχικά.

«Για ποιο λόγο δηλαδή; Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να βάλει μια μπλούζα μιας ομάδας; Ομάδα του Βόλου είναι, ενιαίος είναι ο Βόλος. Και να περάσω τα πάνδεινα επειδή φορούσα μια μπλούζα; Ένα πόδι κι ένα χέρι έχω, φοβήθηκα για τη ζωή μου. Ο αθλητισμός είναι υγεία και όχι βία», είπε μεταξύ άλλων.

To Top