ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ένα σπάνιο βίντεο-αφιέρωμα στον μεγάλο Αρειανό Τσιλιγκαρίδη!

Ένα σπάνιο βίντεο-αφιέρωμα στον μεγάλο Αρειανό Τσιλιγκαρίδη μας έστειλε φίλος αναγνώστης στο PRESSARIS! Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Το σκεπτικό του; Τέτοιες δύσκολες ώρες, ο κόσμος του Άρη δεν πρέπει να ξεχνάει την ιστορία του!

Πριν δείτε το βίντεο διαβάστε τι επισημαίνει γι αυτό:

Καταφέραμε να μαζέψουμε μετά από αρκετό καιρό δουλειάς, όσο γίνονταν περισσότερο υλικό που αφορά τον Ευεργέτη του ΑΡΗ και του Ελληνικού Μπάσκετ, Γιώργου Τσιλιγκαρίδη.

Υλικό με το οποίο δείχνει όλους τους τρόπους και τις μεθοδεύσεις που χρησιμοποίησε ο ευφυής έφορος του ΑΡΗ στο να καταφέρει να πείσει τον ¨Μεσσία¨ του Ελληνικού και Ευρωπαικού μπάσκετ να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΑΡΗ.

Στο παρακάτω βίντεο μιλάνε αναγνωρισμένοι δημοσιογράφοι, ιστορικοί, προπονητές και ο ίδιος ο Νίκος Γκάλης για τον ερχομό του στην Ελλάδα και στον ΑΡΗ.

Επίσης υπάρχουν σπάνιες φωτογραφίες του Γιώργου Τσιλιγκαρίδη μαζί με τον “Gangster” που θα έχετε την δυνατότητα να τις δείτε μέσα από εδώ. Το βίντεο δημιουργήθηκε για δύο λόγους.

Γιατί πρέπει όλοι να γνωρίζουμε πως αρχίζει ένα όμορφο παραμύθι που μας ταξίδεψε στα αστέρια.. και γιατί ελπίζουμε πως με αυτό το βίντεο ο Αείμνηστος Γιώργος Τσιλιγκαρίδης, έστω και μετά θάνατον, κάποια στιγμή θα τιμηθεί απο τον επίσημο ΑΡΗ, δίνοντας το όνομά του έστω και σε μια εξέδρα του “Nick Galis Hall”.

Εμείς τιμώντας την μνήμη και την προσφορά του, το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να δημιουργήσαμε αυτό το αφιέρωμα.

To Top