ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ένα τριήμερο με γεύση Αρη σε όλα τα επίπεδα, ποια τα κέρδη και τι περιμένει

Ο Αρης είναι μια ομάδα με μεγάλη λαοφιλή βάση και φυσικά η φετινή χρονιά είναι μια αφορμή για να μπουν ακόμη πιο στέρεες βάσεις.

Το τριήμερο ήταν  μια πολύ καλή αφορμή για επαφές και ανάδειξη του Αρη συνολικά. Η ομάδα τιμήθηκέ για τις ευρωπαϊκές της διακρίσεις στα 90 χρόνια της FΙΒΑ και μάλιστα με τετραμελή εκπροσώπηση. Οι κ.κ. Παπαγεωργίου, Αρβανίτης, Ρουσιαμάνης και Γρόλλιος εκπροσώπησαν με κάθε επίσημότητα το μπασκετικό τμήμα και στο ανεπίσημο κομμάτι είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν τόσο με τον Ανδρέα Ζαγκλή, όσο και με τον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο Αρης θα πρέπει να έχει ένα πολύ ισχυρό προφίλ και για τον λόγο αυτό οι καλές σχέσεις με τις μπασκετικές αρχές είναι πάντα μια διέξοδος. Αλλωστε, η διοίκηση θα επιδιώξει του χρόνου την παρουσία της ομάδας στο BCL.

Πάμε τώρα στα του σαββατοκύριακου. Ο Χάρης Παπαγεωργίου ως ισχυρό μέλος του ΕΣΑΚΕ και μπασκετική φυσιογνωμία έκανε επαφές και στην Αθήνα. Η πιο σημαντική είναι η συζήτησή του με τον Λευτέρη Αυγενάκη στον οποίο έθεσε την ανάγκη της επίλυσης του θέματος του Αλεξανδρείου, αλλά δεν έλαβε κάποια επίσημη απάντηση. Το κράτος καλείται να δώσει άμεσα λύση στην παραχώρηση του Παλέ, ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα της ΚΑΕ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αρης συνολικά βγήκε κερδισμένος από το τριήμερο εκδηλώσεων και αυτό θα φανεί στο μέλλο.

To Top