Ένα χρόνο έξω Ουαγκέ! Θετικός σε τεστ Covid-19 o Μπίσεσβαρ

Ένα χρόνο τουλάχιστον θα κάνει για να επιστρέψει ο Μούσα Ουαγκέ στην ενεργό δράση. Στη Βαρκελώνη η διπλή επέμβαση του άτυχου Σενεγαλέζου ποδοσφαιριστή.

Ο σπάνιος τραυματισμός του Μούσα Ουαγκέ, πέφτοντας με αυτοθυσία πάνω στο δοκάρι για να αποσοβήσει το δεύτερο γκολ του Άρη από τον Μπερτόγλιο, έχει διαλύσει το γόνατο του Σενεγαλέζου ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι καθηλωμένος στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη και ακολουθεί τη φαρμακευτική αγωγή.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο γιατρός του Άρη Γιάννης Χρίστου ο φυσιοθεραπευτής Τάσος Κατσικάς έσπευσαν άμεσα να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες και όπως αναμενόταν επρόκειτο για πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήρθαν σε επικοινωνία με την Μπαρτσελόνα, όπου ανήκει ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, και αποφασίστηκε να μεταβεί στην Ισπανία για να κάνει την επέμβαση, ωστόσο προς το παρόν υπάρχουν ιδιαιτερότητες, λόγω κορονοϊού, για το πότε και πως θα ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη στη Βαρκελώνη. Το σίγουρο είναι ότι  τουλάχιστον ένα χρόνο θα κάνει για να επιστρέψει ο Ουαγκέ στην ενεργό δράση.

Διευκρινήσεις αναφορικά με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έδωσε ο ατζέντης του Ολλανδού μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, Τάσος Παπαδόπουλος, που αποκάλυψε ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής το προηγούμενο διάστημα διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως ανέφερε στο μήνυμα που έστειλε μέσω του instagram ο ατζέντης του Μπίσεσβαρ, ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός ανάρρωσε αυτή την εβδομάδα και ζήτησε ειδική άδεια από τον ΠΑΟΚ προκειμένου να μεταβεί στην πατρίδα του για οικογενειακό θέμα υγείας. Αναλυτικά το μήνυμα του ατζέντη του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ:

«Διευκρίνηση για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Ντιέγκο βρέθηκε θετικός σε τεστ κορωνοϊού τις προηγούμενες εβδομάδες και έχασε προπονήσεις και ένα παιχνίδι. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Αυτή την εβδομάδα έκανε επαναληπτικό τεστ και βρέθηκε αρνητικός σε όλα και έτσι ζήτησε άδεια από την ομάδα του για να ταξιδέψει στην χώρα του, για οικογενειακό θέμα υγείας. Αυτό είναι όλο».

To Top