ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένινγκ: “Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, ήμασταν… on fire”

Ο Μίχαελ Ένινγκ τοποθετήθηκε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης για την εικόνα του Άρη απέναντι στην Σάλκε, μένοντας απόλυτα ευχαριστημένος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός:

“Πρώτα απ΄όλα είμαι χαρούμενος που παίξαμε σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, με πολύ καλές παροχές σαν γήπεδο. Το αποτέλεσμα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Και οι δύο ομάδες ήμασταν 9ο λεπτά προσηλωμένοι. Χάσαμε, αλλά είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Κρατάω πως η ομάδα μου πήγε πολύ καλά και όλοι οι παίκτες μου έδειξαν πως ήθελαν να παίξουν”, είπε αρχικά για τον αγώνα.

Για την επιλογή του Σάκιτς στα χαφ:

“Δεν θέλω να μιλήσω για παίκτες και συγκεκριμένες θέσεις. Οι σκέψεις μου είναι πως οι παίκτες μου θέλω να είναι διαθέσιμοι να παίξουν σε πολλές θέσεις, πέρα από την φυσική τους και να κάνει η ομάδα μου αυτά που ζητάω, να έχουμε την οργάνωση που πρέπει μέσα στο γήπεδο”.

Για την πρώτη συμμετοχή του Λόπεθ: 

“Δεν είναι στιγμή να μιλήσουμε για συγκεκριμένους παίκτες, εμένα μ αρέσει το ομαδικό πνεύμα. Κάθε παίκτης βάζει από πάνω την ομάδα και είναι το πιο σημαντικό”.

Για το τι του είπε ο προπονητής της Σάλκε:

“Τον ξέρω, είναι φίλος μου, είπαμε αρκετά πράγματα. Για την δεδομένη στιγμή της προετοιμασίας, το ταξίδι, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα, η ομάδα μου είναι… on fire. Μας ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Europa League, είδε την ομάδα μας και μου είπε μερικά πράγματα”.

Για το ποιο ποσοστό ετοιμότητας έφτασε η ομάδα:

“Δεν ξέρω ακόμα… (γέλια)”.

 

To Top