ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένινγκ: “Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια, όχι από το αποτέλεσμα”

Ο Μίχαελ Ένινγκ αναφέρθηκε στη νέα απώλεια βαθμών του Άρη, παρόλο που άλλο ένα παιχνίδι του ήταν παράσταση για έναν ρόλο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο τεχνικός των κίτρινων επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου: “Είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Κυριαρχήσαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, περιμέναμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες καλύτερα, δεν το κάναμε. Παίξαμε ολοένα και πιο επιθετικά, ρισκάραμε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, με κίνδυνο να δεχθούμε αντεπιθέσεις.

Από αυτό το παιχνίδι καταλαβαίνουμε ότι και οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις έχουν ανέβει. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια, όχι από το αποτέλεσμα”.

Ρωτήθηκε γιατί δεν έκανε τρίτη αλλαγή κι αν δεν είχε άλλη μια επιλογή για την επίθεση και απάντησε: “Μας δημιουργεί πρόβλημα ότι δεν είχαμε τον Ιντέγε, ο Λάρσον έκανε καλή δουλειά σήμερα. Από τις επιλογές δεν είχαμε επιθετικογενή παίκτη, δεν υπήρχε κάποιος για να αλλάξει η εικόνα της επίθεσης, γι’ αυτό και δεν έγινε τρίτη αλλαγή στο παιχνίδι”.

Σε συνέχεια της ερώτησης για το ότι θα μπορούσε να παίξει ο Διαμαντόπουλος είπε: “Δεν είναι σωστό να το κάνουμε αυτό. Υπάρχει στο ρόστερ ο Διαμαντόπουλος, αλλά μέσα στη βδομάδα βλέπουμε ποιοι είναι καλοί και πάντα το κριτήριο είναι τι κάνουν όλοι οι παίκτες μέσα στη βδομάδα, ποιες είναι οι επιδόσεις τους. Δεν κρίθηκε εκεί το παιχνίδι, κάναμε ευκαιρίες, έπρεπε να σκοράρουμε…”.

Για την αλλαγή του Φετφατζίδη εξήγησε πως “η Λαμία έπαιζε πολύ βαθιά στο δικό της μισό στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο, άρα έπρεπε να ανοίξουμε το παιχνίδι από τα άκρα. Αυτό κάνει και ο Μαντσίνι και ο Μαρτίνες, θέλαμε να αλλάξουμε κάτι νωρίς για να δώσουμε νέα ώθηση. Με ρωτάτε άλλες φορές για ποιο λόγο άργησα να κάνω αλλαγή, σήμερα με ρωτάτε κάτι άλλο. Προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα για να βοηθηθεί η ομάδα”.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την παραγωγή φάσεων της ομάδας του σχολίασε: “Για 90 λεπτά προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, είχαμε πολλές ευκαιρίες όχι μόνο 2-3 ευκαιρίες. Θα αναλυθούν τα αίτια της ισοπαλίας, αλλά αυτό που μας έλειπε σήμερα ήταν η ώθηση στην τελική προσπάθεια, να μπούμε στην αντίπαλη εστία. Δεν είμαι δυσαρεστημένος, είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών. Έλειπε κάτι αυτό είναι αλήθεια, θα τα βάλουμε κάτω και θα δούμε”.

To Top