ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ένινγκ: “Μένουμε στον εκτός έδρας βαθμό, τώρα κοιτάμε το Κύπελλο την Τρίτη”

O Mίχαελ Ένινγκ τοποθετήθηκε στην συνέντευξη τύπου για τα όσα συνέβησαν σήμερα στην Λάρισα, στην ισοπαλία της ομάδας του με την ΑΕΛ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

“Ήταν ένα κακό παιχνίδι σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο. Δεν μου άρεσε ό,τι είδα. Όταν οι παίκτες μας δέχονται κάποια ρατσιστικά συνθήματα, θα περίμενα μεγαλύτερη προστασία. Μια διακοπή του αγώνα, ένα σινιάλο ότι κάτι πρέπει να γίνει. Η Λάρισα είχε 1-2 καλύτερες ευκαιρίες από εμάς. Μένουμε με τον εκτός έδρας βαθμό και συγκεντρωνόμαστε γρήγορα για το παιχνίδι κυπέλλου”, τόνισε αρχικά.

Για την κόπωση της ομάδας και το ενδεχόμενο ροτέισον ενόψει Κυπέλλου:

“Το πρόβλημα ήταν ότι εμείς σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Η Λάρισα είχε πλεονέκτημα στο δυνατό παιχνίδι. Περιμένω ένα διαφορετικό παιχνίδι την Τρίτη.”

Για τα ρατσιστικά σχόλια:

“Δεν έχει σημασία αν ήταν ένα ή πολλά. Έχει σημασία να δείξουμε ότι αυτό πρέπει να σταματήσει και κάτι πρέπει να αλλάξει”.

Για το τι εννοεί ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός:

“Όλοι μου έλεγαν για εξαιρετικό γήπεδο και με αγωνιστικό χώρο που έχει αλλαχθεί πρόσφατα. Ήρθα εδώ και είδα γήπεδο με κενά και κυματιστό αγωνιστικό χώρο και άμμο. Δείχνει μια κακή κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο.”

Για το αν υπάρχει “απειθαρχία” από τους παίκτες του: 

“Δεν συμφωνώ ως προς αυτό. Οι δύο ομάδες έδειξαν στοιχεία δύναμης. Ο διαιτητής έβγαλε τις κάρτες που έπρεπε να βγάλει”.

To Top