ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένινγκ: “Μας ξύπνησε το γκολ, δείξαμε χαρακτήρα, στο γήπεδό μας μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες”

Ο Μίχαελ Ένινγκ στάθηκε στην πρόκριση της ομάδας του επί της Ξάνθης, αλλά και στον παράγοντα διαιτησία που είχε καθοριστική συμμετοχή στα δύο ματς Κυπέλλου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο στόχος ήταν η πρόκριση και το πετύχαμε. Με βάση το τι κάναμε στο πρώτο ματς, όλα είναι πιθανά στο Κύπελλο. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ήταν ή όχι οφ σάιντ το γκολ. Αυτό το γκολ μας ξύπνησε, δείξαμε χαρακτήρα και σε αυτό το γήπεδο μπορούμε να νικήσουμε κάθε ομάδα. Ευχαριστημένος από τη νίκη, παίξαμε καλά και την πρόκριση”.

Για την διαιτησία στα δύο ματς Κυπέλλου και όχι μόνο, είπε: “Δεν είναι μόνο οι σημαντικές αποφάσεις που είναι λάθος αλλά και μικρές που δημιουργούν απορίες. Λέω στην ομάδα μου να μην ασχολούμαστε με τους διαιτητές, αλλά είναι και δύσκολο να μην στεκόμαστε σε αυτά. Αυτό επηρεάζει την εικόνα και τα αποτελέσματα πολλές φορές”.

Αν έμεινε ικανοποιημένος από τον Μαντσίνι: “Για ένα νέο παίκτη είναι σημαντικό να αποκτήσει ρυθμό. Για παράδειγμα ο Μαρτίνες είναι πιο έμπειρος και ξέρει να αποδίδει όταν μπαίνει αλλαγή. Ο Μαντσίνι έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει, απλά του λείπει ο ρυθμός από τα παιχνίδια”.

To Top