ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένινγκ: “Με τέτοιες φάσεις, καλύτερα να το… κλείσουμε το μαγαζί, είναι ο θάνατος του ποδοσφαίρου”

Ο Μίχαελ Ένινγκ στάθηκε τόσο στην αντίδραση της ομάδας του μετά την ήττα από τον Αγρίνιο, ενώ σχολίασε  τις επιλογές του στο αρχικό σχήμα αλλά και την λειτουργία του… VAR με φοβερές ατάκες!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη τύπου:

Για τον αγώνα: “Ειμαι χαρούμενος για την νίκη και τον τρόπο. Παίξαμε όπως σε όλα τα ματς εντός, επιθετικά, πετύχαμε έξοχα γκολ, ίσως θα μπορούσαμε και μερικά παραπάνω. Υπάρχει πάντα η συζήτηση, γιατί να μετρούν λιγότερα απ΄όσα πετυχαίνουμε. Αντιδράσαμε, για 3η φορά φέτος και αυτό δείχνει τον χαρακτήρα μας”.

Για τον Ροζ ως αριστερό μπακ: “Ο Ροζ έκανε έξοχα την δουλειά του, όπως και ο Σούντγκρεν. Αυτό που ήθελα είναι να χρησιμοποιήσω σήμερα τον Σενγκέργκη, θα ήταν καλό για τον σύλλογο, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, όλα πήγαν καλά με το πείραμα αυτό”.

Για το τρίτο γκολ που δεν μέτρησε και την φάση που γύρισε πολύ πίσω από το VAR: “Για μένα αυτό είναι η ουσία. Αυτές οι φάσεις είναι ο θάνατος του ποδοσφαίρου.  Αν είναι να ψάχνουμε, 20-30 δευτερόλεπτα πριν για να βρούμε κάτι καλύτερα να το… κλείσουμε το μαγαζί”.

“Δεν θέλω να σταθούμε στην ατομική κριτική των παικτών, αυτό που είναι σημαντικό είναι πως κάθε ποδοσφαιριστής μπαίνει για να βοηθήσει. Μετά τις αλλαγές δεν χάσαμε τον ρυθμό, προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε κι άλλες ευκαιρίες”.

Για τον αγώνα του Κυπέλλου την ερχόμενη Πέμπτη: “Πρέπει την Πέμπτη ο κόσμος να είναι εδώ, για να συνεχίσουμε στο Κύπελλο και να το διεκδικήσουμε”

 

To Top