ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ένινγκ: “Μπράβο τους! Περήφανος που είμαι προπονητής τους!”

Ο Μίχαελ Ένινγκ μοίρασε μπράβο στους παίκτες και δήλωσε περήφανος που είναι προπονητής τους!

Ο Γερμανός τεχνικός επεσήμανε μετά τον αγώνα της Τούμπας: “Πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και να δηλώσω ότι είμαι περήφανος που είμαι προπονητής τους.

Έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια και στο τέλος ανταμείφθηκαν με ένα καλό αποτέλεσμα. Πριν το παιχνίδι λίγοι πίστευαν ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Είπα στους παίκτες μου πριν το ματς ότι αυτό το ματς με τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν για εμάς είναι η ευκαιρία τους να τους μνημονεύουν για πολλά χρονια. Μπράβο τους.

Παίξαμε έξυπνα σήμερα. Ξέραμε ποτε να κρατήσουμε τη μπάλα, πότε να περιμένουμε τις προϋποθέσεις για να βγούμε μπροστά, παίξαμε με μυαλό και πήραμε το αποτέλεσμα. Αν παίζαμε έτσι τα τελευταία 10 λεπτά με την ΑΕΚ τώρα θα ήμασταν στον τελικό.

Ο Γκάμα, ο Ματίγια, ο Σάσα, ο Μαντσίνι, ο Κουέστα, όλα τα παιδιά έκαναν σπουδαία δουλειά και οι μικροί μαθαίνουν γρήγορα.

Τα παιδιά έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια στα 10 ματς των πλέι οφ και λέω ξανά ότι είμαι περήφανος.

Τους είπα ότι με αυτή τη νοοτροπία δεν έχουν τίποτα να φοβούνται στο μέλλον.

Τώρα δικαιούνται να ξεκουραστούν. Τους είπα να φύγουν για μερικές μέρες μακριά και να μην ασχοληθούν καθόλου με ποδόσφαιρο. Να ξεκουραστούν και να καθαρίσει το μυαλό τους.

Μπράβο τους και πάλι”.

To Top