ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένινγκ: «Νιώθουμε καλά, πάμε για τους τρεις βαθμούς»

Για το τι περιμένει από το σαββατιάτικο παιχνίδι στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ και πως προετοιμάζεται ο Άρης μίλησε ο Μίχαελ Ένινγκ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής του Άρη στη Nova…

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και το αήττητο σερί του Άρη: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, παίζουμε εκτός έδρας με μια καλή ομάδα, ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Ο ΟΦΗ προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και μας βοηθάει αυτό και νομίζω πως θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Κάθε ρεκόρ έχει και το τέλος του. Σε κάθε παιχνίδι στόχος είναι η νίκη. Νιώθουμε καλά, εξαρτάται και από άλλους παράγοντες αν θα κερδίσουμε, όμως θέλουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον Κόρχουτ: «Είναι σε καλό δρόμο, όμως επειδή έχουμε 3 παιχνίδια κοντά,  δε θα πάρουμε ρίσκο να τον χρησιμοποιήσουμε, αν δεν είναι έτοιμος. Είμαστε έτοιμοι και αν δεν παίξει, όμως είναι πιο σημαντικό να τον έχουμε μαζί μας στα επόμενα παιχνίδια».

Για τις θέσεις του αριστερού και δεξιού μπακ: «Έχουμε κάποιες εναλλακτικές. Έχουμε τον Μενέντεθ στα αριστερά, δεξιά επέστρεψε ο Σούντγκρεν. Δεν είναι κάτι στο οποίο θέλω να σταθώ και αν υπάρχει πρόβλημα».

Για την επιστροφή του Ιντέγε και τον Λάρσον: «Είναι πολύ καλό πως έρχεται ένας παίκτης από πίσω και παίζει καλά. Υπάρχει σκέψη να παίξουν μαζί, δεν έχουμε αποφασίσει τι θα κάνουμε, όμως μας ικανοποιεί αυτό το γεγονός».

Για το ότι δυσκολεύεται να κερδίσει ο Άρης: «Υπάρχουν και χειρότερες καταστάσεις. Είναι κάπως θετικό ότι δεν χάνουμε. Στα παιχνίδια που δεν κερδίσαμε, μπορούσαμε να το κάνουμε. Υπήρχε απαίτηση να πάρουμε κάποια από αυτά, όπως τη Λαμία. Στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, και στην Κρήτη πάμε με αυτόν τον σκοπό. Δεν μπορούμε να ισοπεδώνουμε κάθε αντίπαλο».

Για τον Κουέστα: «Είναι έτοιμος».

Για την απόφαση αποκλεισμού του Τσιλιγγίρη στο προηγούμενο παιχνίδι: «Δε θέλω να το σχολιάσω. Έχουμε ξεκάθαρα τον Κουέστα στο Νο 1. Ο Τόλης είναι νεαρός και έκανε φανταστικό παιχνίδι, όμως σιγά-σιγά, και είναι λογικό αυτό, να επιστρέφουμε στην κανονικότητα και για αυτό επιλέχθηκε ο Έμαν να παίξει βασικός και αναπληρωματικός να είναι ο Κουέστα».

Για τον Φετφατζίδη: «Όσο είμαι εδώ βλέπω έναν παίκτη που κάνει πολύ καλή δουλειά στο γήπεδο. Είναι για τις ξεχωριστές και ιδιαίτερες στιγμές, είναι αυτός που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Υπάρχουν και αρετές που του λείπουν, είμαι χαρούμενος που τον έχω στη διάθεσή μου».

To Top