ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένινγκ στους παίκτες: «Μπορούμε να κερδίσουμε παντού, μας στέρησαν τους τρεις βαθμούς, το μυαλό μας στη Λαμία»

Όλοι στον Άρη ήταν… σκασμένοι μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Η “κλοπή” από τους Ευαγγέλου και Σκουλά είχε ως αποτέλεσμα τον εκνευρισμό όλων… Τα νεύρα ήταν στο κόκκινο και ο Μίχαελ Ένινγκ ανέλαβε δράση. 

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Γερμανός μίλησε στους παίκτες σε μια προσπάθεια να τους αποφορτίσει, θέλοντας να τους ηρεμήσει, λόγω της αδικίας και των νεύρων που τους… έπνιγαν, και να τους εμψυχώσει ενόψει της συνέχειας. Από την μια το γεγονός ότι ο Άρης πάλεψε παλικαρίσια αν και έπαιζε από το 53′ με δέκα παίκτες, από την άλλη η διαπίστωση ότι η ομάδα άξιζε να φύγει με το τρίποντο.

Ο Ένινγκ μεταξύ άλλων τόνισε προς τους παίκτες πως απέδειξαν ότι μπορούν να κερδίσουν σε οποιαδήποτε έδρα, υπογραμμίζοντας πως ακόμα και όταν έμεινε η ομάδα με δέκα παίκτες, ο Άρης έπαιξε αυτό που δούλεψε καθόλα την διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις. «Αποδείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε σε οποιαδήποτε έδρα και αντίπαλο για την νίκη. Χαίρομαι που ακόμα κι με 10 παίκτες παίξαμε αυτό που δουλέψαμε στην προπόνηση» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια που χρησιμοποίησε ο Γερμανός τεχνικός.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να τους κρατήσει σε εγρήγορση καθώς όπως τους ανέφερε: «Αισθάνομαι ότι μας στέρησαν τους τρεις βαθμούς. Το μυαλό μας πρέπει ήδη να τρέχει στην επόμενη εβδομάδα στο παιχνίδι με Λαμία. Αν παίζουμε έτσι σταθερά σε κάθε παιχνίδι θα παίρνουμε βαθμούς και νίκες».

To Top