ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένινγκ στους παίκτες: «Να δώσουμε και την ψυχή μας για το Κύπελλο, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε»

Να τονώσει το ηθικό των παικτών του και να τους δώσει να καταλάβει πόσο σημαντικός στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου θέλησε μέσω ομιλίας ο Μίχαελ Ένινγκ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο προπονητής του Άρη μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη επί του Πανιωνίου και στάθηκε στο επόμενο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο.

«Κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι. Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάναμε. Με ευχαριστεί που βγάλαμε αντίδραση μετά την ήττα, δείχνουμε τον χαρακτήρα μας.

Το σημαντικό για μένα ήταν το ξεκίνημα. Όταν μπαίνουμε με πάθος και όρεξη στο παιχνίδι μπορούμε να τα καθαρίζουμε γιατί έχουμε την ποιότητα να το κάνουμε. Έτσι πρέπει να μπαίνουμε σε όλα τα ματς. Μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε» ανέφερε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Επίσης δείξαμε ότι είμαστε ομάδα είμαστε σύνολο. Κάθε παίκτης βοηθάει την ομάδα από οποία θέση του ζητηθεί βάσει αναγκών κι αυτό είναι που μας κάνει ομάδα συνόλου. Μπράβο σε όλους.

Τώρα κάνουμε στροφή στο Κύπελλο. Καταλαβαίνετε όλοι τη δίψα του κόσμου για το Κύπελλο, αυτό είναι κάτι που μας δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο. Το μυαλό μας στην Πέμπτη και θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση. Πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας».

To Top