ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ένινγκ: «Στόχος μας να κατακτήσουμε το Κύπελλο – Είμαστε σε καλό δρόμο» (video)

Ο Μίχαελ Ένινγκ μίλησε για τους στόχους και την πορεία έως τώρα του Άρη μετά και τη νίκη με 4-2 επί του ΠΑΟΚ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι δηλώσεις του Γερμανού προπονητή στην ΕΡΤ…

Για το «στοπ» στο αήττητο του ΠΑΟΚ: «Ήταν κάτι που δεν μας απασχολούσε. Εμείς θέλαμε να χαρίσουμε μία ωραία βραδιά στον κόσμο. Τα γεγονός ότι συνδυάστηκε με αυτό, σίγουρα δίνει ένα επιπλέον ενδιαφέρον. Ξέραμε ότι θα έχουμε καυτή ατμόσφαιρα. Αυτό που έλεγα στους παίκτες είναι να εμπιστευτούμε τον κόσμο και να τον βάλουμε στο παιχνίδι. Βασικά πετύχαμε πέντε γκολ. Συνολικά έχουμε σκοράρει 29 και δεχθήκαμε 20. Επίσης έχουμε πολλά ματς που δεν δεχθήκαμε γκολ. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το αγωνιστικό και τι έχει αλλάξει στην ομάδα: «Είχαμε την πίεση των αποτελεσμάτων. Και σε τέτοιες συνθήκες δεν είναι εύκολο να αλλάξεις κάτι. Βάλαμε τον Δεληζήση στα στόπερ, τον Ροζ δεξιά και αποκτήσαμε σταθερότητα στην ομάδα. Στην επίθεση προσθέσαμε έναν ακόμα φορ και έτσι σταθεροποιήσαμε την εικόνα μας».

Για το ότι ο Άρης παίζει καλά στα ντέρμπι αλλά χάνει βαθμούς σε άλλα παιχνίδια: «Μπορώ να αξιολογήσω όσα έγιναν κατά την παρουσία μου. Στην δική μου θητεία χάσαμε μόλις ένα ματς, με πολλές ισοπαλίες. Στα περισσότερα από αυτά τα ματς όμως, εμείς ήμασταν πιο κοντά στην νίκη. Οπότε δεν βλέπω να υπάρχει κάποια προβληματική κατάσταση. Οι ομάδες είναι πολύ κοντά και έτσι είναι εύκολο να υπάρξουν ανακατατάξεις στην βαθμολογία».

Για το Κύπελλο και τα πλέι οφ: «Στόχος μας είναι να πάμε τουλάχιστον στα πλέι οφ και στην Ευρώπη. Να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στο Κύπελλο και να το κατακτήσουμε. Πρέπει να μαζέψουμε πολλούς βαθμούς. Μέχρι πρότινος κυνηγούσαμε αυτόν τον στόχο. Τώρα καλούμαστε τον υπερασπιστούμε».

Για την πρόταση του Χαριστέα και τις εντυπώσεις του έως τώρα από το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έχω μία ιδιαίτερη σχέση με όλους τους παλιούς μου ποδοσφαιριστές. Οταν με κάλεσε αντιλήφθηκα ότι δεν ήταν ένα απλό τηλεφώνημα. Μυ είπε κάποια πράγματα και τα βρήκα ακριβώς όπως τα περιέγραψε. Υπήρχαν και στο παρελθόν επαφές με άλλες ομάδες για να έρθω στην Ελλάδα. Αυτή η γνωριμία ήταν ο κύριος λόγος, αλλά θα μπορούσε να συμβεί και αλλιώς».

To Top