ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ένινγκ: “Τηρουμένων των αναλογιών είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών”

Ο Μίχαελ Ένινγκ τηρουμένων των αναλογιών και των προβλημάτων του Άρη έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

“Στο παιχνίδι συνολικά επενδύσαμε πολλά, τα παιδιά προσπάθησαν, δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά είμαι ικανοποιημένος ααπό την προσπάθεια. Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι με καλές προϋποθέσεις λόγω των απουσιών, είχαμε 11αδα ανάγκης, είχαμε και ένα πρόβλημα τραυματισμού στη προθέρμανση…

Στο πρώτο μέρος οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Δεχθήκαμε το γκολ, είχαμε ευκαιρίες, αλλά ήρθε και το δεύτερο γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τον χρόνο γιατί ήθελε να κρατήσει το 2-0. Τηρουμένων των αναλογιών ειμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια…”

Για το ότι δεν έκανε καμία αλλαγή είπε: “Η απάντηση είναι απλή. Όταν κάνεις αλλαγή, θέλεις να βελτιώσεις την ομάδα σου. Ίσως θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τον Ντιγκινί, αλλά τραυματίστηκε στο ζέσταμα, υπάρχει το θέμα του Γιάννη και οι υπόλοιποι δεν θα βελτίωναν την ομάδα, γι’ αυτό και δεν έκανα αλλαγές”.

To Top