ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένινγκ: “Υπήρχε στο μυαλό των παικτών το ματς με την ΑΕΚ”

Ο Μίχαελ Ένινγκ στάθηκε στην συνέντευξη τύπου στους λόγους της ήττας της ομάδας του από τον Ατρόμητο στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός:

Για τον αγώνα: “Ηταν εμφανές πως από τις πολλές αλλαγές χρειαστήκαμε αρκετό χρόνο να μπούμε στο πνεύμα του αγώνα, δεν αξίζαμε την ήττα. Μας έλειψε η συνέπεια μπροστά στην αντίπαλη εστία για να σκοράρουμε περισσότερο. Μέχρι το τέλος προσπαθήσαμε να αποφύγουμε την ήττα, υπήρχε όμως στο μυαλό των παικτών το Κύπελλο με την ΑΕΚ, που υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ”.

Για τον νεαρό Μπακούτση και τις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα: “Συνολικά ήταν συνειδητή απόφαση να κάνουμε πολλές αλλαγές. Αυτό το ματς μας έδωσε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε κάποιους παίκτες. Για τον Μπακούτση, είναι ένας νεαρός παίκτης, έκανε την δουλειά του, είναι ένα πρώτο βήμα γι αυτόν. Να αποκτήσει εμπειρία. Ήταν καλό το σημερινό ματς για να έχω μία εικόνα τόσο γι αυτόν, όσο και για τους άλλους παίκτες”.

Για την συνάντηση που έγινε χθες και αφορά το μέλλον του στην ομάδα: “Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος στον Άρη. Είχαμε μία ειλικρινή συνομιλία χθες, όταν υπάρχει κάτι που θα ανακοινώσουμε για το μέλλον, θα το κάνουμε”.

 

To Top