ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένινγκ: “Χαίρομαι για το αποτέλεσμα – Εξαιρετικός παίκτης ο Ντουάρτε, οι προπονήσεις κρίνουν ποιοι θα παίζουν”

Ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ ανέλυσε την εικόνα της ομάδας του στο σημερινό ματς με τον Παναιτωλικό, στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον αγώνα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά όσα είπε:

“Xαίρομαι για το αποτέλεσμα, δίκαιη νίκη, στο α΄μέρος ήμασταν καλοί επιθετικά, στο δεύτερο έπεσε η απόδοσή μας…”, τόνισε αρχικά.

Για τις χαμένες ευκαιρίες και το β΄ημίχρονο: “Πρέπει να δούμε και σε ποιο σημείο ήταν το σκορ. Κερδίζαμε 2-0, έπρεπε να μην δεχθούμε φάσεις, για μένα δεν ήταν σημαντικό που κάναμε ευκαιρία στο β΄μέρος μετά το 80΄. Σημαντικό είναι ότι κερδίζαμε”.

Για το αν έχει στο μυαλό του να κάνει rotation στην αρχική ενδεκάδα στα επόμενα ματς: “Στο προηγούμενο ματς κερδίσαμε και δεν ειχα πολλούς λόγους να αλλάξω την ενδεκάδα. Αυτό που θέλω είναι ακόμα χρόνο για να γνωρίσω τους παίκτες. Κάθε παίκτης προσφέρει στην προπόνηση, αλλά δεν είχα ακόμα τον λόγο να κάνω αλλαγές, χωρίς να αποκλείεται κάτι στην συνέχεια”.

Για το 5-4 αντί το 1-0 που είχε πει στην παρουσίασή του και αν άλλαξε σκεπτικό: “Το πρώτο ήταν 1-0, το δεύτερο 2-0, οπότε θα δούμε που θα πάει…”.

Για τον Ντουάρτε και τον αρκετό χρόνο συμμετοχής που του έδωσε: “Ετσι είναι αυτά, στο προηγούμενο ματς δεν ήταν αποστολή, τώρα μπήκε. Όλα έχουν να κάνουν με την επίδοση όλων στις προπονήσεις. Είναι εξαιρετικός παίκτης, έχουμε μεγάλο ανταγωνισμό, ένα ρόστερ 24 υγειών παικτών. Οπότε ανάλογα με τις προπονήσεις θα αποφασίζουμε”.

 

 

 

To Top