ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ένινγκ, Χαριστέας, Τερζής αποθεώθηκαν και τραγούδησαν: «Κύπελλοοοο»! (photos)

Η παρουσία του Μίχαελ Ένινγκ, του Άγγελου Χαριστέα και του Απόστολου Τερζή σε παιδική εκδήλωση που έγινε στο “ΝΑΟΣ” στο Κλεάνθης Βικελίδης, έδωσε την ευκαιρία από την μια να γνωρίσουν την αποθέωση μικρών και μεγάλων φίλων του Άρη, αλλά να δεχθούν τις ψυχολογικές… ντόπες τους, τραγουδώντας μαζί τους το σύνθημα για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η εκδήλωση έγινε στην καρδιά του ποδοσφαιρικού Άρη, στο «σπίτι» των Αρειανών, το Κλεάνθης Βικελίδης και στην φιλόξενη και ζεστή αίθουσα του «ΝΑΟΣ» στήθηκε μια όμορφη κιτρινόμαυρη εκδήλωση, με πρωτοβουλία του Yellow Radio!

Ξεχωριστές στιγμές εκτυλίχθηκαν με την παρουσία του Άγγελου Χαριστέα, του Μίχαελ Ένινγκ, του Απόστολου Τερζή, αλλά και των ποδοσφαιριστών του Άρη Σάσα, Μαντσίνι, Μπαγκαλιάνη, οι οποίοι αποθεώθηκαν από μικρούς και μεγάλους. Δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζονται και να υπογράφουν αυτόγραφα! Την ατμόσφαιρα δόνησαν συνθήματα του Άρη, ενώ κυριάρχησε η επιθυμία μικρών και μεγάλων: «κύπελλο, κύπελλο, Αρειανάρα φέρε μας το κύπελλο».

Ο Μίχαελ Ένινγκ μιλώντας στο Yellow Radio ομολόγησε ότι: «Είναι πολύ ωραία να βλέπεις το… μέλλον του Άρη εδώ, νιώθω πολύ ζεστά και φυσικά την αγάπη τους» ενώ αναφερόμενος στην προτροπή του κόσμου για την κατάκτηση του κυπέλλου είπε ότι: «εργαζόμαστε σκληρά γι αυτό όλη η ομάδα. Ξέρουμε την δίψα του κόσμου και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το κύπελλο»!

Από την πλευρά του ο Άγγελος Χαριστέας παραδέχθηκε ότι: «Γνωρίζω προσωπικά τι σημαίνει να είσαι από μικρός φίλαθλος του Άρη. Νιώθουμε όλοι άνετα εδώ στο γήπεδο του Άρη με όλα αυτά τα μικρά παιδιά. Ο Άρης θέλει να τους δώσει χαρές και να πετύχει διακρίσεις. Όλοι δουλεύουμε σκληρά για να εκπληρώσουμε την επιθυμία της οικογένειας του Άρη που είναι ένας τίτλος».

Τέλος ο Τόλης Τερζής συμπλήρωσε ότι: «Εδώ είναι όχι μόνο το μέλλον του Άρη, αλλά όλης της Ελλάδας. Θέλουμε να τους δώσουμε χαρά και υποσχόμαστε να τα δώσουμε όλα»!

To Top