ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ένινγκ: «Όλα εξαρτώνται από εμάς, είμαστε δεμένοι και θέλουμε τη νίκη»

Στον κυριακάτικο αγώνα του Άρη απέναντι στη Λαμία και στα σχέδιά του αναφέρθηκε ο Μίχαελ Ένινγκ σε δηλώσεις του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός στη Nova…

Για το ματς με τη Λαμία:  «Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, είμαστε σε καλή κατάσταση και περιμένουμε με αγωνία αυτό το ματς. Παίξαμε καλά στο ΟΑΚΑ, έπρεπε να κερδίσουμε. Η ομάδα παίζει ολοένα και καλύτερα, είμαστε καλά, είμαστε δεμένοι και θέλουμε να κερδίσουμε».

Για τα κέρδη στο ματς με την ΑΕΚ: «Κερδίσαμε αρκετά πράγματα με την ΑΕΚ. Επιστρέψαμε στο παιχνίδι αν και μείναμε με 10 παίκτες, προηγηθήκαμε , ανοίξαμε το παιχνίδι. Δείξαμε χαρακτήρα και είναι καλό για την νοοτροπία και το πνεύμα της ομάδας».

Για τη διαιτησία: «Δε θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Μας ενδιαφέρει το ματς της Κυριακής. Τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και θέλουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον μέχρι τώρα απολογισμό: «Στην αρχή θέλαμε αποτελέσματα. Βελτιώνουμε πλέον και την εικόνα μας. Βήμα-Βήμα καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνει η ομάδα. Δεν είναι μόνο τα πέντε παιχνίδια, έχω πολύ καλή εικόνα για την ομάδα. Κοιτάζουμε και την επόμενη μέρα. Να δούμε όλο το ρόστερ τι δυνατότητες έχει. Υπάρχουν πολλοί παίκτες με κίτρινες κάρτες, να προχωρήσουμε έτσι και να δίνουμε όλοι το 100%».

Για τους  Σούντγκρεν και Σάσα: «Έχουμε ανταγωνισμό μέσα στην ομάδα σε αρκετές θέσεις. Ξέρω πως ο Σάσα μπορεί να παίξει στη θέση του δεξιού μπακ. Ο Σούντγκρεν είναι λίγο πίσω και θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Για τον Λάρσον: «Είναι πολύ καλός παίκτης, προερχόταν από τραυματισμό και ήταν δύσκολα να επανέλθει. Τώρα που είναι έξω ο Ιντέγε ο Λάρσον κερδίζει την ευκαιρία του και μακάρι να είναι καλά».

Για τη Λαμία: «Είναι καλό για εμάς ότι και οι δύο ομάδες θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Ξέρουμε τα πάντα για τη Λαμία, έχουμε αναλύσει το παιχνίδι της, έχει καλή αγωνιστική συμπεριφορά και θέλει το αποτέλεσμα. Όλα εξαρτώνται από εμάς και πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Για τον τερματοφύλακα: «Έχουμε καιρό για τις μεταγραφές. Δε θέλουμε πολλά πράγματα ως ομάδα. Σκέφτομαι τη θέση του τερματοφύλακα, ο Τσιλιγγίρης έχει κάποιες ενοχλήσεις στο λαιμό, επιστρέφει ο Έμαν και θα δούμε τι θα γίνει.

 

To Top