“Ένιωσα σαν γιος στην οικογένεια του Άρη”

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του τμήματος βόλεϊ στον Άρη, ο Ρολάντο Ντεσπέιν αναφέρθηκε στη αγάπη του για την Ελλάδα αλλά και στην πολύ καλή συμπεριφορά των κίτρινων προς το πρόσωπο του.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Για το γεγονός πως ήρθε στον Άρη: “Δεν περίμενα να έρθω στον Άρη αλλά όλοι μου φέρθηκαν πάρα πολύ καλά και ένωσα σαν γιος στην οικογένεια του Άρη. Είμαι επαγγελματίας και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένα τόσο καλό περιβάλλον στην ομάδα”.

Για τους λόγους που έφυγε από τη Βραζιλία: “Φέτος έπαιξα στη Σάο Πάολο. Έσπασα το συμβόλαιο γιατί ήθελα μια πιο ήρεμη ζωή και καλύτερη ψυχολογία”.

Για τους στόχους του στην Ελλάδα: “Η δουλειά μου είναι να έρθω να προπονηθώ, να παίξω και να βοηθήσω όσο το δυνατό περισσότερο μπορώ στην ομάδα, τίποτα παραπάνω”.

Για το αν θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι:

“Νιώθω καλά αλλά δεν είμαι απόλυτα έτοιμος. Είναι θέμα προπονητή και θα δούμε πως θα χειριστούμε το συγκεκριμένο ζήτημα”.

Για την σημασία που έχει η Ελλάδα για αυτόν: “Η Ελλάδα είναι ένα δεύτερο σπίτι για εμένα. Δεν είναι θέμα χρημάτων καθώς εδώ έχω την οικογένεια μου και τους φίλους μου. Ήρθα εδώ για να ηρεμήσω”.

Για το άμα έχει δουλέψει παλιότερα με κάποιον παίκτη του Άρη: “Έχω δουλέψει με τον Χαριτωνίδη όταν βρισκόταν στον Ολυμπιακό”.

To Top