Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο! (video)

Αδιαφορώντας για το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στο πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα ένας ένοπλος, φορώντας κράνος εισέβαλε στο κατάστημα. Απείλησε τον υπάλληλο με το ο όπλο προτεταμένο, τον χτύπησε και αφού πήρε 1.000 ευρώ από το ταμείο, έφυγε σαν κύριος.

Ο δράστης έφτασε στο πρατήριο με μοτοσικλέτα και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά πήγε στο ταμείο όπου βρισκόταν ο υπάλληλος. Ο δράστης χτυπά με τα χέρια του τον υπάλληλο καθώς ο δεύτερος καθυστερεί και προσπαθεί να μην του τα δώσει, όμως τελικά δεν το καταφέρνει.

Το πρατήριο μπορεί να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το 4ο Αστυνομικό Τμήμα, όμως όταν έφθασε η ΕΛΑΣ, ο δράστης είχε ήδη εξαφανιστεί.

Σημαντικό στοιχείο που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία είναι το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα που υπήρχε στο εσωτερικό του πρατηρίου και όπου φαίνεται να έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του ληστή. Από τα πρώτα στοιχεία διαφαίνεται ότι ο δράστης ήταν Έλληνας, σύμφωνα με τη μαρτυρία του υπαλλήλου, όμως δεν μπορεί να προσδιοριστεί εάν το όπλο που έφερε μαζί του ήταν ψεύτικο ή αληθινό.

Θα γίνει αντιπαραβολή της εικόνας του πρατηρίου με εικόνες από παλαιότερες ληστείες για να προσδιοριστεί εάν πρόκειται για παλαιότερο γνώριμο της ΕΛΑΣ. Ο δράστης διέφυγε με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού και εκτιμάται ότι είχε προσχεδιάσει το xτύπημά του εδώ και ημέρες, γνωρίζοντας ότι το συγκεκριμένο πρατήριο παραμένει ανοικτό τις μεταμεσονύχτιες ώρες.

Πηγή: pelop.gr, news247.gr

To Top