ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένσταση δύο σελίδων κατέθεσε ο Άρης, βγάζει ανακοίνωση και καταθέτει υπόμνημα

Τα αίσχη που έγιναν από πλευράς Τσαρούχα στο χθεσινό Άρης – Περιστέρι ανάγκασαν τους διοικούντες των κιτρινόμαυρων να προχωρήσουν άμεσα σε ένσταση του αγώνα.

Ο Άρης κατέθεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ένσταση δύο σελίδων η οποία καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα, για να εκδικαστεί τις επόμενες ημέρες για τα όσα έγιναν. Η ΚΑΕ αναμένεται να καταθέσει υπόμνημα στην εκδίκαση της ένστασης με βίντεο και αποδείξεις ό,τι δεν υπήρχε θέμα εκκένωσης του γηπέδου. Παράλληλα, αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση για τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα και την απόφαση εκκένωσης.

Το φύλλο αγώνα αναφέρει:

«Στο 8:39 του τέταρτου τετάρτου έγινε χρήση λέιζερ (τρίτη ανακοίνωση). Στο 7:05 του τέταρτου τετάρτου φίλοι της γηπεδούχου ομάδας προέβησαν σε ρίψη αντικειμένων (αναπτήρας) στον αγωνιστικό χώρο πλησίον της Α’ Διαιτητή και επίσης τραγουδούσαν “γ@μ$σι και βία στη διαιτησία”. Στο σημείο αυτό φίλαθλοι της Α’ ομάδας έφτυσαν την Α’ Διαιτητή στο πρόσωπο. Άμεσα αποχωρήσαμε για τα αποδυτήρια και ζητήθηκε εκκένωση του γηπέδου η οποία διήρκεσε 45′, διότι η αστυνομία έκρινε ότι αυτός είναι ο απαιτούμενος χρόνος για την ασφαλή και ομαλή απομάκρυνση των οπαδών από το γήπεδο».

To Top