Ένταλμα σύλληψης για Μαρινάκη και Καμμένο

Η Εισαγγελία Σύρου εξέδωσε εντάλματα σύλληψης τόσο κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και του Πάνου Καμμένου μετά το «θερμό επεισόδιο» της Πέμπτης.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας είχαν θερμή… συνάντηση στη Μήλο, όπου βρίσκονταν αμφότεροι με τα σκάφη τους, με τους μπράβους του Βαγγέλη Μαρινάκη- σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά Καμμένου- να επιτίθενται στην οικογένεια του προέδρου των ΑΝΕΛ και να τους πετάνε γιαούρτια, προκαλώντας και τον σοβαρό τραυματισμό της συζύγου του.

Σήμερα, λοιπόν, υπήρξαν εξελίξεις στην υπόθεση: η Έλενα Τζούλη, η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, κατέθεσε μήνυση εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού ν’ «απαντά» και να μηνύει και αυτός την πλευρά του πρώην Υπουργού.

Κατόπιν τούτου, η Εισαγγελία Σύρου εξέδωσε εντάλματα σύλληψης και για τους δύο, με τον Μαρινάκη να κατηγορείται γι’ απειλή κατά συρροή και τον Καμμένο γι’ απειλή. Ένταλμα υπάρχει και για την Έλενα Τζούλη- η οποία, θυμίζουμε, κατέθεσε πως ένας μπράβος του Μαρινάκη βιαιοπράγησε εναντίον της αποσπώντας της το κινητό τηλέφωνο και προκαλώντας της εκτεταμένους μώλωπες στον αριστερό της βραχίονα-, επίσης για απειλή.

Σημειώνεται πως μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου ουδείς εκ των δύο ανδρών είχε εντοπιστεί.

To Top