Έντεκα αγωνιστικές είχε να σκοράρει… επιθετικός!

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ βρήκε δίχτυα την Κυριακή από τον Πανιώνιο, το γκολ του δεν στάθηκε αρκετό βαθμολογικά, αλλά είχε μια ιδιαίτερη σημασία για τον Άρη.

Πέρα από το γεγονός ότι ο Κροάτης επέστεψε στα γκολ ένα χρόνο και έξι μέρες μετά, ήταν το πρώτο γκολ επιθετικού μετά από 11 αγωνιστικές πρωταθλήματος!

Φέτος τα υπόλοιπα πέντε γκολ στις οκτώ αγωνιστικές που προηγήθηκαν πέτυχαν δύο αμυντικοί (Σανκαρέ, Λαζαρίδης), δύο μέσοι (Φατί, Τόχα) κι ένας μεσοεπιθετικός (Γιαννιώτας).

Τελευταίο γκολ που πέτυχε επιθετικός ήταν πέρσι στην 28η αγωνιστική, στην νίκη του Άρη με σκορ 2-1 μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα. Το γκολ είχε πετύχει με πέναλτι ο Κόκε, ισοφαρίζοντας, ενώ την νίκη διαμόρφωσε, ένας αμυντικός ο Λαζαρίδης.

Στην 27η αγωνιστική στην νίκη επί του Πανσερραϊκού με σκορ 3-1 είχαν σκοράρει οι επιθετικοί του Άρη, όχι από πέναλτι, αλλά από οργανωμένη προσπάθεια. Μπομπαντίγια και Καστίγιο (μαζί με τον Νέτο) είχαν βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Μια συγκομιδή, που δείχνει ότι ο Άρης δυσκολεύεται στην επιθετική λειτουργία του και δεν απολαμβάνει γκολ από τους καθαρόαιμους επιθετικούς κι ένα ζήτημα το οποίο καλείται να λύσει ο Μίχαλ Πρόμπιερζ.

 

To Top