ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έντονα παράπονα Άρη στην ΚΕΔ, δέσμευση Περέιρα για ξένους στα ματς με ΠΑΟΚ, όχι για τα άλλα ντέρμπι

Εντονα παράπονα Άρη στην ΚΕΔ, δέσμευση Περέιρα για ξένους στα δυο ματς με ΠΑΟΚ, με ενδεχόμενο παρουσία στο γήπεδο του ίδιου, αλλά δεν δεσμεύτηκε για τα άλλα ντέρμπι.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Συγκεκριμένα, έγινε πριν από λίγο η συνάντηση στην ΚΕΔ, με την παρουσία του Θοδωρή Καρυπίδη και του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου. Στη συνάντηση ήταν παρούσα η τριάδα της ΚΕΔ με επικεφαλής τον Μέλο Περέιρα.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ο πρόεδρος των κιτρινόμαυρων εξέφρασε τα έντονα παράπονα του Άρη τόσο για την πρόσφατη διαιτησία του Κομίνη, όσο και γενικά τα λάθη που έγιναν έως τώρα σε βάρος της ομάδας.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό άλλο. Τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα και μας στοιχίζουν” διεμήνυσε ο Καρυπίδης, υπογραμμίζοντας ότι: “Θέλουμε ως Άρης να βοηθήσουμε στο έργο σας γι αυτό κρατάμε χαμηλούς τόνους, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση”.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ υπογράμμισε ότι: “Προσέξετε ιδιαίτερα τους βοηθούς. Κάνουν τραγικά λάθη και στοιχίζουν” με τον Πορτογάλος αρχιδιαιτητή να φέρεται ότι απάντησε πώς: «τα έχουμε δει και παρακολουθούμε τους διαιτητές πολύ στενά . Κάνουμε προσπάθεια να βελτιώσουμε την κατάσταση και να βρούμε λύσεις» .

Από κει και πέρα, βάσει του ρεπορτάζ από την Αθήνα, ο Καρυπίδης ζήτησε ξένους σε όλα τα ντέρμπι, για να εισπράξει μια… περίεργη απάντηση. Σύμφωνα με αυτήν θα έχει σίγουρα ξένους διαιτητές στα δυο ματς με τον ΠΑΟΚ σε Κλεάνθης Βικελίδης και Τούμπα, αλλά δεν εγγυήθηκε ότι θα γίνει το ίδιο και στα υπόλοιπα ντέρμπι του Άρη!

To Top