Έντονη διαφωνία με Χαρίση, η υπόθεση οδηγείται στα άκρα

Μόνο εύκολη δεν πρόκειται να είναι η λύση του συμβολαίου με τον Κώστα Χαρίση. Μάλιστα χθες στην διάρκεια της συζήτησης μεταξύ του παίκτη και των διοικούντων ανέβηκαν οι τόνοι, κάτι που φανερώνει ξεκαθαρα την διαφωνία ως προς την λύση της συνεργασίας.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας Χαρίσης δεν υπέγραψε πέρσι… μόνος του το διετές κλειστό συμβόλαιο με τον Άρη. Τα ποσά που έχει να εισπράξει δεν μπήκαν… μόνα τους στο συμβόλαιο, κάποιος έχει βάλει υπογραφή και για τον Άρη.

Ο Χαρίσης μπορεί να μην έκανε πέρσι τόσο καλή χρονιά, ώστε να δικαιολογούνται φέτος τα 42.000 ευρώ, αλλά ουδείς μπορεί να του καταλογίσει ευθύνη στο ότι ζητάει τα δεδουλευμένα του (πάνω από 30.000 ευρώ) και θέλει να τιμήσει το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς. Άλλωστε δεν υπάρχει περίπτωση να βρει πουθενά αλλού αυτά τα χρήματα, αυτό είναι δεδομένο.

Να συνεχίσει στον Άρη ο Χαρίσης με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν υπάρχει περίπτωση. Του το ξεκαθάρισαν αυτό χθες οι διοικούντες. Είναι δεδομένο ότι ο Άρης για να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του Χαρίση θα πρέπει να πληρώσει χρήματα, ίσως και όσα θα αναλογούσαν για κάποιο καλό συμβόλαιο ξένου παίκτη.

Εκτός κι αν ο Χαρίσης δεχθεί αυτό που εμμέσως πρότειναν οι κίτρινοι, να ψάξει να βρει ομάδα και να πληρώσει ο Άρης την διαφορά ανάμεσα σε αυτά που θα του δώσει η νέα του ομάδα και σε αυτά που θα εισέπραττε βάσει του συμβολαίου του στους κίτρινους…

 

To Top