Κρίσιμη συνάντηση των φορέων, ανοιχτή γραμμή με ΕΠΟ και νομικούς

Η σημερινή μέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο στον Άρη. Οι φορείς του συλλόγου αναμένεται να συναντηθούν και να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις.

Η συνεδρίαση που είχε προγραμματιστεί για χθες το βράδυ, μετά το φιλικό με τη Γιαβόρ όμως λόγω του προχωρημένου της ώρας και της πιθανής απουσίας των νομικών, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι, ώστε να παραβρεθούν όλοι στην πιο κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του συλλόγου.

Οι φορείς του 100χρονου συλλόγου (ΚΜΑ, ΑΣ, ΠΑΕ) καλούνται να πάρουν μια ιστορική απόφαση αφού ζυγίσουν όλα τα δεδομένα και να καθορίσουν το πλαίσιο που θα αγωνίζεται η ομάδα:

-Στη Β’ εθνική και με ποιους στο τιμόνι από τη στιγμή που ίδια η διοίκηση Στεφανίδη εμπράκτως εξεδήλωσε αδυναμία να εφαρμόσει το σχέδιο βιωσιμότητας;

– Στη Γ’ εθνική ως διέξοδο στα προβλήματά του, μέσα από τον εκούσιο υποβιβασμό  και την ειδική εκκαθάριση, ο οποίος και πάλι δεν αποτελεί την σίγουρη οδό για την κάθαρση και την επανεκκίνηση από τη στιγμή που υπάρχουν πολλές και διάφορες νομικές ερμηνείες;

ΚΜΑ, ΑΣ και ΠΑΕ εξετάζουν όλες τις πτυχές και σήμερα θα έχουν επαφές με ΕΠΟ και νομικούς και  θα κληθούν να πάρουν τις οριστικές αποφάσεις τους!

Εάν τελικά διασφαλίζεται ότι η ΠΑΕ Άρης εφόσον υποβιβαστεί εκούσια στην Γ΄ εθνική θα απαλλαγεί από χρέη και νομικές εμπλοκές τρίτων (π.χ. Σκόρδας, Ζαμπέτας, Αθανασιάδης, Ματθαίου), τότε η ζυγαριά γέρνει προς αυτήν την απόφαση.

Ο Άρης, οι φορείς, ο κόσμος του, όλη η οικογένεια βρίσκονται μπροστά στις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας.

To Top