ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έντονη κινητικότητα για Μπατίστα μετά το “όχι” Παπανικολάου

Ο Άρης προσπαθεί να ενισχυθεί για να αλλάξει αγωνιστικό επίπεδο και οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούσαν πως με τον Κώστα Παπανικολαόυ και τον Εστεμπάν Μπατίστα κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Ο πρώτος στόχος χάθηκε, αλλά οι κίτρινοι κάνουν ότι μπορούν για να φέρουν στη Θεσσαλονίκη τον Ουρουγουανό.

Αν και έχει εκφραστεί θετικά στην επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Μπατίστα βάσει συμβολαίου μπορεί να φύγει από την Κίνα, όπου και αγωνίζεται τώρα, στις αρχές Φλεβάρη. Ο Ουρουγουανός παίζει καταπληκτικά με την φανελά των Νορθ Κοντρόλ του Πεκίνου, έχοντας 28,2 πόντους και 13,2 ριμπάουντ σε 13 αγώνες. Ο Άρης πλέον φορτσάρει για να αποκτήσει τον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού και να προλάβει να τον δηλώσει για τον β’ γύρο του Γιούροκαπ.

Είναι απόφαση του Λάσκαρη να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας και να διεκδικήσει όσο το δυνατόν πιο μακρά πορεία στο Γιούροκαπ και παράλληλα να κάνει πρωταθλητισμό εντός συνόρων, κοντράροντας τους δύο “αιώνιους”.

Υπό αυτό το σκεπτικό, οι πρώτες κινήσεις ενίσχυσης βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν τον Μπατίστα και τις εναλλακτικές λύσεις στην θέση “3”, την οποία θα κάλυπτε ο “Παπ”. Οι κίτρινοι έχουν χρονικό περιθώριο μέχρι την μεθεπόμενη Δευτέρα (25/1) να δηλώσουν στην Ευρωλίγκα τις αλλαγές στο ρόστερ τους για τον β’ γύρο του Last32.

To Top