Έντονη φημολογία για Παναγιώτη Γιαννάκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη ακούγεται έντονα τις τελευταίες ώρες για να είναι ανάμεσα σε αυτά που καταρτίζουν το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα πρώτα 16 ονόματα στα οποία ξεχωρίζουν οι υποψηφιότητες της Μυρσίνης Λοΐζου, του Δημήτρη Πλουμπίδη αλλά και του δημοσιογραφου Κώστα Αρβανίτη.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί ο κύριος όγκος των υποψηφίων του κυβερνώντος κόμματος για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες οι υποψήφιοι πλην τριών ή τεεσάρων ονομάτων θα ανακοινωθούν κατά πάσα πιθανότητα στην πανελλαδική εκδήλωση – συνάντηση στο τάε κβο ντο στο Φάληρο όπου και θα συσταθεί και η εκλογική επιτροπή του συνδυασμού «ΣΥΡΙΖΑ, Προοδευτική Συμμαχία».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στο ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο πρώην μπασκετμπολίστας έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία για υποψηφιότητα και του Πέτρου Κόκκαλη. Η φήμη αυτή πυροδότησε τεράστιες αντιδράσεις με τον γιο του θρυλικού προέδρου του Ολυμπιακού να παραιτείται από την παράταξη του δημάρχουν Πειραιά Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής».

To Top