Έντονη φημολογία ότι αναλαμβάνει ο Μίνιτς

Φήμες που δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν από την ΚΑΕ Άρης αναφέρουν ότι ο Μίλαν Μίνιτς θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Σύμφωνα με την ίδια φημολογία ο Σέρβος προπονητής είναι στη Θεσσαλονίκη και θα πιάσει από σήμερα δουλειά!

Ο Μίνιτς δούλεψε στον Άρη από τα μέσα της σεζόν 2001-2002 ως τις αρχές της αγωνιστικής χρονιάς 2002-2003. Το καλοκαίρι του 2002 είχε εισηγηθεί στη διοίκηση των κίτρινων την πρόσληψη του Βαγγέλη Αγγέλου ως βοηθό του όπως κι έγινε. Ο Αγγέλου μάλιστα πρότεινε στη διοίκηση των κίτρινων τον Μίνιτς προτού αναχωρήσει για την Τουρκία και την Αναντολού Εφές, θεωρώντας ότι είναι ο πιο κατάλληλος για να τρέξει το συγκεκριμένο αγωνιστικό πρότζεκτ.

Ο Μίνιτς έχει διατελέσει στο παρελθόν συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς σε ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Για ένα μικρό διάστημα το 2004 και πριν αναλάβουν την πειραιώτικη ΚΑΕ οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είχε καθίσει στον πάγκο των ερυθρολεύκων ως πρώτος προπονητής.

Έχει συνεργαστεί ακόμη με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ ως πρώτος προπονητής έχει εργαστεί και στις Βοϊβοντίνα, Λοκομοτίβ Ροστόφ και Κολωνία. Επίσης υπήρξε τεχνικός σύμβουλος της Εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου στο Ευρωμπάσκετ του 2011 που έγινε στη Λιθουανία.

To Top