ΜΠΑΣΚΕΤ

Έντονος προβληματισμός στον Άρη για τον ορισμό Τσολάκου

Έντονο προβληματισμό προκαλεί στην ΚΑΕ Άρης η παρουσία του διαιτητή Τσολάκου στον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο, όπως αναφέρει σε διαρροή της.  

Κύκλοι της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ αναφέρουν χαρακτηριστικά:

“Επειδή, πολύ πρόσφατα, ήταν ο δεύτερος διαιτητής στην αναμέτρηση με το Περιστέρι όπου ανεξήγητα διετάχθη διακοπή και στη συνέχεια εκκένωση του Αλεξανδρείου, και κυρίως διότι, μόλις μία εβδομάδα μετά, όπου ήταν πρώτος διαιτητής στον αγώνα με την Καρδίτσα, γίναμε μάρτυρες σε μία από τις μεγαλύτερες αλλοιώσεις αποτελέσματος στη σύγχρονη ιστορία της Basket League (το δημοσιευθέν βίντεο είναι ο πιο πιστός μάρτυρας). Ελπίζουμε να κυλήσουν όλα ομαλά στη Ρόδο, σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν. Παρότι ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω ίντερνετ (ERT Sports) και όχι μέσω της ΕΡΤ3, τα βλέμματα, όπως έχει αποδειχτεί βάσει της τηλεθέασης των αγώνων του Άρη, θα είναι στραμμένα σ’ αυτόν”.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έντονος προβληματισμός στον Άρη για τον ορισμό της Τσαρούχα με τον Ιωνικό

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στους ανθρώπους του Άρη για τον ορισμό της Βασιλικής Τσαρούχας στη σαββατιάτικη (9/10, 17:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Οι Κιτρινόμαυροι είναι προβληματισμένοι από αυτή την επιλογή στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, καθώς μετά τη διαιτητική «σφαγή» στο περσινό εντός έδρας ματς τους κόντρα στον Κολοσσό (8η αγωνιστική) δεν είχε ξανασφυρίξει.

Φυσικά στον Άρη υπάρχει έντονη ανησυχία για τον αγώνα με τον Ιωνικό, καθώς άπαντες στην ομάδα θέλουν να «κτίσουν» πάνω στη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και ο συγκεκριμένος ορισμός έχει προκαλέσει προβληματισμό…

To Top