Έντυσε στα «κιτρινόμαυρα» τον Ντάμποβιτς, μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ!

Την πρώτη του επίσημη μεταγραφή στην περίοδο του Ιανουαρίου ανακοίνωσε σήμερα ο Άρης, που ενέταξε στο δυναμικό τον καλύτερο πασάδορο του περσινού πρωταθλήματος, Σίμο Ντάμποβιτς.

Να σημειωθεί ότι ο Μαυροβούνιος αγωνίστηκε στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον οποίο έλυσε πριν από ένα δεκαπενθήμερο το συμβόλαιό του και παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Νίκης Αιγινίου για επιστροφή του στην ομάδα της Πιερίας, οι «κίτρινοι» κατάφεραν να τον κάνουν «δικό» τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του «κιτρινόμαυρου» ΤΑΠ: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ – Τ.Α.Π.  ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον  κορυφαίο πασαδόρο της περσινής χρονιάς, Σίμο Ντάμποβιτς. Ο Μαυροβούνιος βολεϊμπολίστας αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΑΡΗ. Με τη συμφωνία Ντάμποβιτς – ΑΡΗ οι «κιτρινόμαυροι» αποκτούν έναν σπουδαίο δίδυμο στη θέση του πασαδόρου, καθώς με τον Γιάννη Χαριτωνίδη αναμένεται ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον στη συγκεκριμένη θέση. Ο Γιάννης Χαριτωνίδης είναι ο παίκτης που με την αγωνιστική συμπεριφορά του, οδήγησε τον ΑΡΗ στην αγωνιστική ανάκαμψη των τελευταίων αγωνιστικών, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι στην αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό ανακηρύχτηκε ο κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης».

To Top