Έξαλλοι με Κορομηλά, θα υπάρξει αντίδραση

Στον Ηλία Κορομηλά εστιάζονται κυρίως τα έντονα παράπονα των ανθρώπων του Άρη από την χθεσινή διαιτησία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας. Από χθες το βράδυ οι κίτρινοι μελετούν προσεχτικά το βίντεο του αγώνα και ενδέχεται σήμερα να εκδώσουν και σχετική ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο, όπου και υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και παράβαση κανονισμών, για τα οποία το διαιτητικό τρίο (Χριστοδούλου, Ψαριανός, Κατραχούρας) είχε… ξεκουραστεί από την ΚΕΔ (έτσι τις λένε τις τιμωρίες), ο Άρης έχει έντονα παράπονα σε πολλά επίπεδα από τους διατητές (Αναστόπουλος, Κορομηλάς, Μητσόπουλος) της χθεσινής αναμέτρησης και δη από τον Ηλία Κορομηλά.

Δεν είναι μόνο η φάση του αντιαθλητικού φάουλ, ούτε τα δύο αντιαθλητικά φάουλ που δεν δόθηκαν υπέρ του Άρη (από Ντικούδη σε Ταπούτο 3.47 πριν το τέλος και από Καλαμπόκη σε Τζέιμς 5,6” πριν το τέλος), αλλά και άλλα σφυρίγματα, όπως τουλάχιστον τα τρία από τα πέντε φάουλ του Σαμ Μάλντροου ή τα δύο από τα τέσσερα του Δημήτρη Τσαλδάρη.

Στον Άρη θεωρούν πως η διαιτησία έκρινε το αποτέλεσμα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωσή του και σε συνδυασμό με το ότι υπάρχει και προηγούμενο από την “σφαγή” στο Παλέ κόντρα στον Ολυμπιακό, λογικά θα υπάρξει και σχετική αντίδραση. Όχι πως με την ανακοίνωση θα αλλάξουν πολλά ή θα κερδίσει ο Άρης τα χαμένα παιχνίδια, αλλά είναι γεγονός πως πρέπει με κάποιον τρόπο να αντιδράσει σε αυτήν την αδικία…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top