Έξαλλοι οι οπαδοί της Μπάγερν για την «μαύρη» εμφάνιση

Η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται να επιστρέφει σε καλό δρόμο μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα της σεζόν. Αυτή την εβδομάδα εξασφάλισε μια θέση στους «16» του Champions League μετά τη νίκη επί της Γαλατασαράι. Στο ματς με την τουρκική ομάδα, η πρωταθλήτρια Γερμανίας έπαιξε εντός έδρας, αλλά με την εκτός έδρας εμφάνιση.

Ένα γεγονός που δεν άρεσε στους φιλάθλους της. Οι οργανωμένοι οπαδοί των Βαυαρών, έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα διαμαρτυρίας για αυτό που συνέβη.

«Τα χρώματα του συλλόγου είναι απαραβίαστα», είπαν οι οπαδοί της Μπάγερν με ένα πανό στην κερκίδα. Δεν άρεσε στους οπαδούς που οι Γερμανοί, παρότι έπαιζαν εντός έδρας, φόρεσαν την εκτός έδρας φανέλα. Οι ποδοσφαιριστές του Τόμας Τούχελ ντύθηκαν με την μαύρη εμφάνιση αντί για τα συνηθισμένα τα «κόκκινα» ρούχα.

«Το 95% από εμάς τους οπαδούς αγαπάμε το ποδόσφαιρο, το 5% είναι ηλίθιοι που εκμεταλλεύονται το ποδόσφαιρο. Σταματήστε τις μεταρρυθμίσεις του UEFA Champions League και την πλουτοκρατία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συλλόγων. Ας γ*** την UEFA», ανέφερε χαρακτηριστικά το πανό που ανήρτησαν στο πέταλο.

Μπορεί η UEFA να ζήτησε από την Μπάγερν να φορέσει την εκτός έδρας φανέλα, καθώς η Γαλατασαράι δεν έχει τρίτη, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται περίεργο, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν συνήθως την ελευθερία να φορούν τη φανέλα που θέλουν. Στον πρώτο της εντός έδρας αγώνα Champions League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπάγερν φόρεσε την λευκή/κόκκινη εντός έδρας φανέλα της.

To Top