Έξαλλοι στην Δράμα με Καπνίδη μετά την προσφυγή…

Στην Δόξα Δράμας έμειναν έκπληκτοι με την προσφυγή του Αντώνη Καπνίδη και τα χρήματα που διεκδικεί από την ΠΑΕ.

Στην διοίκηση της Δόξας Δράμας δεν μπορούν να εξηγήσουν τον λόγο που ο Αντώνης Καπνίδης κατέθεσε προσφυγή, όπως αποκάλυψε το FL News, απέναντι σε μια ομάδα που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της και πληρώνει κάθε μήνα τις οφειλές της.

«Έχουν περάσει φέτος 50 παίκτες από τη Δόξα και είναι πληρωμένοι άπαντες. Ακόμη και όσοι πήγαν στον Ηρακλή από τη Δόξα, με την προφορική υπόσχεση του Γιάννη Μπύρου, είναι τακτοποιημένοι οικονομικά από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ», έλεγαν χαρακτηριστικά. Πώς είναι δυνατόν να έχει μπει στη φετινή σεζόν το ποσό του 1,9 εκ. ευρώ στη Δόξα Δράμας και να υπάρχει παίκτης, που να λέει ότι του οφείλονται 6.000 ευρώ;», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Πάντως μετά από το ψάξιμο της υπόθεσης όλα συνηγορούν πως έγινε λάθος στη σύνταξη του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, το οποίο ανέφερε περισσότερα χρήματα από όσα ήταν καταχωρημένα ως υποχρεώσεις της ομάδας και ο ποδοσφαιριστής τα διεκδίκησε με τον λάθος τρόπο.

Για λόγους ηθικής τάξης ο ποδοσφαιριστής έχει κλείσει τον κύκλο του από την Δόξα Δράμας και είναι ήδη ξένο σώμα για την ομάδα της Δόξας Δράμας.

To Top