ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έξαλλος ο Γιαννάκης: “Έχω θυμώσει, ότι και να πω είναι λίγο!”

Έξαλλος ο Παναγιώτης Γιαννάκης με όσα είδε να μην κάνουν οι πίκτες του, μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα και προανήγγειλε αλλαγή προσώπου από τον ίδιο, γιατί όσα συνέβησαν σήμερα είναι αδικαιολόγητα!

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Τι να πω; Ότι και να πω είναι λίγο. Έχω θυμώσει, έχει στενοχωρηθεί. Δεν μπορούμε να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα σε ένα παιχνίδι. Δεν γίνεται να μην κάνουμε φάουλ και να τρώμε λέι απ, εύκολα σουτ και να κάνουμε λάθη. Δεν είναι αυτή η εικόνα μας, υποσχόμαστε ότι θα την αλλάξουμε. Όποιος προσπαθήσει να το κάνει, παίζει. Όποιος δεν μπορεί να το κάνει, δεν χρειάζεται… Είμαστε εδώ για να παλέψουμε. Έχουμε στιγμές, έχουμε στοιχεία, αλλά σήμερα κανείς δεν προσπάθησε να παλέψει για μια μπάλα. Όλες οι διεκδικούμενες μπάλες ήταν δικές τους. Κάναμε εύκολα λάθη, μας έβαλαν λέι απ σε ένας εναντίον ενός, έβαζαν σουτ ελεύθεροι. Αυτό δεν θα ξανασυμβεί”.

Συνέχισε να κάνει δηλώσεις ο Έλληνας τεχνικός και εξήγησε πως “τους δώσαμε το δικαίωμα, δεν πίστευαν και οι ίδιοι… Ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο και το δεύτερο ημίχρονο. Ένα δεκάλεπτο ήμασταν πιο σκληροί και μαζέψαμε το παιχνίδι, αλλά το μυαλό μας δεν έχει δύναμη να παραμένει συγκεντρωμένο. Είναι θέμα συγκέντρωσης και πίστως των παιδιών να σταματήσουν τον αντίπαλο, ειδικά το ένας – ένας. Δεν γίνεται να τρέξει το γήπεδο και να σε κερδίζει με 4-5 μέτρα. Ήμασταν πίσω συνέχεια…”.

Για την διαφορά της εικόνας ανάμεσα σε εντός κι εκτός έδρας παιχνίδια είπε ότι “και εμείς το κοιτάμε και προσπαθούμε να το λύσουμε. Δεν μπορούμε να τελειώνουμε το ματς με 12 φάουλ”.

Για τον Μπρεντ Πέτγουεϊ σχολίασε: “Το παιδί είχε προβλήματα στην προετοιμασία. Προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε να μπει στην ομάδα, μας βοήθησε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, αλλά αποχώρησε τραυματίας. Δεν είναι κάτι σοβαρό, θα παίξει στο επόμενο. Δεν μπορούμε να τον πιέσουμε”.

Για το τι περιμένει τους παίκτες αύριο, όταν μετά τον Κόροιβο υπήρχε τετράωρη προπόνηση: “Θα μείνουμε στο γήπεδο παρέα όλοι. Δεν τα παίρνουμε τα γράμματα, θα πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί”.

To Top