ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έξι γνώριμα πρόσωπα στο Περιστέρι-Άρης: Από τον Καμπερίδη μέχρι τον Τζούστον

Αρκετά γνώριμα πρόσωπα τόσο στο παρκέ όσο και στον πάγκο του Περιστερίου θα συναντήσει ο Άρης στον αυριανό (19/11, 16:00, ΕΡΤ3) εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι.

Ο Στέλιος Πουλιανίτης ήταν παίκτης των «κίτρινων» την περυσινή σεζόν, στην τρίτη του θητεία στην ομάδα, ενώ αντίπαλος τους θα τεθεί και ο Σακούρ Τζούστον, τον οποίο έφερε ο Άρης πέρυσι το καλοκαίρι στην Ελλάδα και είχε μια πολύ καλή χρονιά.

Ο Σάββας Καμπερίδης υπήρξε παίκτης, μέλος του τεχνικού επιτελείου και πρώτος προπονητής του Άρη, πριν επιστρέψει το καλοκαίρι του 2021 στο «Nick Galis Hall» ο Γιάννης Καστρίτης και τη φετινή σεζόν βρίσκεται στο πλευρό του Βασίλη Σπανούλη.

Συνεργάτης του 41χρονου προπονητή του Περιστερίου είναι ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος έπαιξε στο παρελθόν στους «κίτρινους», όπως και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που ήταν κάτοικος του Αλεξάνδρειου Μελάθρου το πρώτο μισό της σεζόν 2017-18.

Τέλος, team manager της αθηναϊκής ομάδας είναι ένας ακόμη πρώην παίκτης, που φόρεσε τα κιτρινόμαυρα, ο Γιώργος Τσιάρας, ο οποίος από τον Ηρακλή και τη Θεσσαλονίκη «κατηφόρισε» στην Αθήνα για λογαριασμό των «κυανοκίτρινων», προκειμένου να συνεργαστεί με τον κουμπάρο του και επιστήθιο φίλο του, Βασίλη Σπανούλη.

To Top