Έξι και σήμερα, η κιτρινόμαυρη «φλόγα» φουντώνει! «Μικρό» το γήπεδο της Βέροιας για τον κόσμο του Άρη!

Ο κόσμος του Άρη δεν χρειάζεται ιδιαίτερα προσκλητήρια. Γνωρίζει να κάνει αυτό που που του λέει η καρδιά του. Και η καρδιά του χτυπάει δυνατά σε ένα και μόνο ρυθμό!

Στον ρυθμό του αγώνα με την Βέροια, για τον οποίο η κιτρινόμαυρη «φλόγα» φουντώνει. Τι κι αν απομένει μια βδομάδα ακόμη μέχρι το παιχνίδι…

Όπως σημειώσαμε και σε άλλο άρθρο, μόνο τυχαία δεν είναι η φωτογραφία που επιλέχτηκε από τον Super 3 για το μήνυμα ενόψει του αγώνα με την Βέροια. Όποιος κοιτάξει καλά την φωτογραφία θα διαπιστώσει πως το γήπεδο της Βέροιας έχει μετατραπεί σε… «Κλεάνθης Βικελίδης». Αυτό θα είναι το σκηνικό και τη Δευτέρα! Ο κόσμος του Άρη βρίσκεται σε επαγρύπνηση, είναι έτοιμος να δώσει και αυτός την δική του μάχη, όπως έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια.

Ήδη οι συζητήσεις στις τάξεις του κόσμου για τον αγώνα στην πόλη της Ημαθίας έχουν πάρει φωτιά. Όλοι τονίζουν και κατανοούν ότι η ομάδα, οι παίκτες δεν θα είναι μόνοι σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Βγαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο μια εικόνα θα υπάρχει.

Το γήπεδο της Βέροιας θα είναι κίτρινο απ’ άκρη σ” άκρη! Τίποτα δεν πρόκειται να σταματήσει τον κόσμο της ομάδα να βρεθεί δίπλα στην αγάπη της, να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές και να τους ωθήσει στη νίκη.

Έξι και σήμερα για να αποδειχθεί πολύ μικρό το γήπεδο της Βέροιας για να χωρέσει τον κόσμο του Άρη!

To Top