ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Έξι ματς, ισάριθμες ευκαιρίες για το υπάρχον έμψυχο δυναμικό του Άρη…

Η φετινή μαρτυρική (δεύτερη) σεζόν στη Γ΄ Εθνική, φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της, με τους ποδοσφαιριστές του Άρη να έχουν μπροστά τους μία σειρά αγώνων, όπου θα κληθούν να δώσουν εκ νέου διαπιστευτήρια.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, ακόμα και οι πιο δύσπιστοι είχαν αντιληφθεί -και με το παραπάνω- ότι ο φετινός Άρης, δεν θα έχει αντίπαλο που να μπορεί να αμφισβητήσει την ανωτερότητά του. Οι «κιτρινόμαυροι» φρόντισαν συμπληρωματικά να το επιβεβαιώσουν, καθώς έξι «στροφές» πριν το πολυπόθητο φινάλε αυτής της περιόδου, χρειάζονται μόλις ένα βαθμό για να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τη Φούτμπολ Λιγκ.

Οι «προειδοποιητικές» δηλώσεις του Θοδωρή Καρυπίδη, στο περιθώριο της γιορτής για τα 102 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, περί «αυστηρότερου» ελέγχου της αγωνιστικής, αλλά και εξωαγωνιστικής συμπεριφοράς των ποδοσφαιριστών θέτει προ των ευθυνών τους, όλα τα μέλη του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ.

Ειδικότερα, όσους έχουν ως φιλοδοξία την παραμονή τους και την επόμενη σεζόν. Όπως γίνεται αντιληπτό, άπαντες θα πρέπει να αποδείξουν αυτή την περίοδο, όπου φαινομενικά μεγάλο αγωνιστικό κίνητρο δεν υπάρχει, ότι κανείς δεν θα εφησυχάσει και θα συντηρηθεί η επαγγελματική λειτουργία που χαρακτηρίζει από την αρχή της σεζόν, το αγωνιστικό τμήμα.

To Top