Έξι ματς, με τέσσερις διαφορετικούς προπονητές ο Απόλλων!

O Γιάννης Ματζουράκης αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Απόλλωνα στην Τούμπα και θα αποτελέσει τον τέταρτο προπονητή που θα καθίσει φέτος στο τιμόνι της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Μπορεί να μην έχει επισημοποιηθεί ακόμα η δεύτερη αλλαγή προπονητή τη φετινή σεζόν για την “Ελαφρά Ταξιαρχία”, αυτή ωστόσο αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας. Η εντός έδρας ήττα με 2-0 αποτέλεσε το “κύκνειο άσμα” για τον Αλμπέρτο Χιμένεθ Μοντεαγούδο στον πάγκο του Απόλλωνα, μετρώντας τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες, ο ένας εξ αυτών στο Κύπελλο.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο πολύπειρος Γιάννης Ματζουράκης, ο οποίος μάλιστα θα γίνει ο τέταρτος προπονητής που θα καθίσει φέτος στον πάγκο της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι η σεζόν ξεκίνησε με τον Ίσμαελ στο τιμόνι, αλλά ο Γερμανός τεχνικός απολύθηκε μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λάρισα. Στο ματς με τον Λεβαδειακό ο Απόλλων πήγε με υπηρεσιακό τον Λευτέρη Βελέντζα κι έπειτα ανέλαβε ο Μοντεαγούδο, με τον Απόλλωνα ωστόσο να αποτελεί τη μοναδική ομάδα φέτος που μετράει 6/6 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” που πηγαίνει στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, θα έχει δηλαδή τέταρτο διαφορετικό προπονητή στον πάγκο της σε έξι ματς πρωταθλήματος.

To Top