ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Έξι νίκες έως τη διακοπή ο ρεαλιστικός στόχος του Άρη…

Ο Άρης έχει πάρει μεγάλη βαθμολογική ανάσα με τις τρεις σερί νίκες, αλλά ούτε έχει πάψει να βλέπει ακόμα προς τα πίσω, ούτε όμως να κοιτάει παιχνίδι με παιχνίδι τι μπορεί να καταφέρει στο παρκέ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι κίτρινοι θέλουν όσο τίποτα να φτάσουν τις έξι νίκες μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος, στις 2 Φεβρουαρίου. Αυτό προϋποθέτει νίκη επί του Πανιωνίου, αν και μεσολαβεί στο ενδιάμεσο (την προσεχή Δευτέρα) ο αγώνας στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Με τις έξι νίκες ο Άρης οριστικά θα έχει… δικαίωμα να κοιτάει μόνο προς τα πάνω και όχι πίσω του, ειδικά αν εκμεταλλευτεί την διακοπή του ενός μήνα στο πρωτάθλημα. Επόμενος αγώνας μετά από αυτόν στις 2 Φεβρουαρίου, είναι προγραμματισμένος για τις αρχές Μαρτίου, διότι μεσολαβούν το Ολ Σταρ Γκέιμ, οι ημιτελικοί και ο τελικός Κυπέλλου και οι αγώνες της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για ένα μήνα, παίκτες και Γιάννης Καστρίτης θα μπορέσουν να δουλέψουν με τελείως διαφορετική ψυχολογία για τη συνέχεια της σεζόν, απαλλαγμένοι από το οποιοδήποτε άγχος του αποτελέσματος, αν καταφέρουν να κερδίσουν και τον Πανιώνιο.

To Top