Έξι υποθέσεις στο διαιτητικό και η “καυτή πατάτα” άλλων 4+1 σφίγγουν τη θηλιά!

Ο Άρης από τη στιγμή που απορρίφθηκε η υπαγωγή του στο άρθρο 99, στερείται προστασίας από τους πιστωτές και όσο περνάει ο χρόνος, ο επενδυτής δεν φαίνεται, χρήματα δεν μπαίνουν, τα δεδομένα σφίγγουν τη θηλιά γύρω από τον σύλλογο.

Αυτή την στιγμή η “καυτή” ατζέντα του Άρη έχει έξι υποθέσεις την επόμενη Τρίτη στο διαιτητικό της ΕΠΟ! Πρόκειται για πρώην ποδοσφαιριστές που έχουν αιτηθεί επιβολή ποινών αφού έχουν τελεσίδικες αποφάσεις, δηλαδή οι Τόχα, Αραβίδης, Νάτσο Γκαρσία, Ρονάλντο, Χουάνμα και Κοτταρίδης)! Αν ο Άρης δεν πληρώσει τις δόσεις που θα οριστούν και μιλάμε για αρκετές χιλιάδες ευρώ τότε κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών.

Παράλληλα, υπάρχει η “καυτή πατάτα” άλλων 4+1 περιπτώσεων. Συγκεκριμένα, οι Σανκαρέ (είναι εκτός διακανονισμών), Φατί, Ντίκο, Καστίγιο περιμένουν την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων τους από την ΠΑΕ Άρης διαφορετικά εκδήλωσαν τόσο τηλεφωνικά το βράδυ της Κυριακής, όσο και μετά από δυο συναντήσεις που έγιναν στη συνέχεια, μέσω των εκπροσώπων τους, την πρόθεση να ασκήσουν και αυτοί τα νομικά τους δικαιώματα.

Με απλά λόγια; Ζητείται επειγόντως ρευστό!

Τέλος υπάρχει και η κατάσχεση μέρους των τηλεοπτικών για την υπόθεση της μεταγραφής του Αβραάμ Παπαδόπουλου ποσό που ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ, μια και ο Διγενής ήταν ο πρώτος πιστωτής που εκμεταλλεύτηκε την απόρριψη της αίτησης για το άρθρο 99 και την παύση της προσωρινής διαταγής προχωρώντας σε κατάσχεση. Ήδη ο Άρης θα κινηθεί νομικά ζητώντας την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης.

 

 

To Top