Έξι χρυσά και ένα αργυρό οι “γροθιές” του Άρη (photos)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες πυγμαχίας που διοργάνωσε το τμήμα πυγμαχίας του Α.Σ Άρης το Σάββατο 6 Απριλίου στην αίθουσα πυγμαχίας «Μιχαήλ Μπογδάνος» του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης.

Συμμετείχαν 14 ομάδες από όλη την Ελλάδα με 56 αθλητές όπου πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους φίλους του αθλήματος. Οι αγώνες χωρίστηκαν σε δυο φάσεις , στην πρώτη φάση στις 14:30μ.μ πραγματοποιήθηκαν αγώνες επίδειξης από παιδικές ακαδημίες που αποτελούταν από παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών και στην δεύτερη φάση στις 17:00μ.μ από αθλητές ηλικίας 13 και άνω με αποτέλεσμα.

Οι πυγμάχοι του ΑΡΗ κατάφεραν να κατακτήσουν έξι χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο, συγκεκριμένα οι αθλητές που διακρίθηκαν ήταν, στην κατηγορία παμπαίδων οι, Κωνσταντινούδης Γεώργιος χρυσό μετάλλιο στα 46 κιλά, Τσολάκης Νικόλαος χρυσό μετάλλιο στα 48 κιλά και Κεραμάρης Χρήστος αργυρό μετάλλιο στα 52 κιλά, στην κατηγορία παίδων ο Κουλούρης Εμμανουήλ χρυσό μετάλλιο στα 52 κιλά και στην κατηγορία ανδρών ο Καραβασιάς Στάθης χρυσό μετάλλιο στα 69 κιλά, ο Χατζής Αθανάσιος χρυσό μετάλλιο στα 75 κιλά και ο Σωτηριάδης Βασίλης χρυσό μετάλλιο στα 81 κιλά.

Πολλά συγχαρητήρια και στους μικρούς πυγμάχους του ΑΡΗ όπου στις επιδείξεις των παιδικών ακαδημιών που πραγματοποιήθηκαν έκλεψαν την παράσταση. Στην παιδική ακαδημία αγωνίστηκαν ο Κωνσταντινούδης Αλέξανδρος στα 25 κιλά ο Καλπάκης Τριαντάφυλλος στο 30 κιλά, ο Κωνσταντινούδης Πέτρος στα 35 κιλά, ο Νακούτης Γεώργιος στα 38,5 κιλά και ο Ζιώγας Ερμής στα 44,5.

To Top