ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξοδος του Άρη στην Τρίπολη, με μοναδικό στόχο το τρίποντο της τελικής… αντεπίθεσης! (PRESSARIS LIVE, 17:15)

Εκτός έδρας αποστολή στην Τρίπολη για τον Άρη, που θέλει σήμερα (PRESSARIS, 17:15) απέναντι στον Αστέρα το “τρίποντο”, προκειμένου να αλλάξει οριστικά σελίδα μετά την ήττα της περασμένης Τετάρτης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και να συνεχίσει την “μάχη” του για Ευρώπη και 2η θέση.

Στόχος της ομάδας του Άκη Μάντζιου, είναι να δείξει μία εικόνα ολοκληρωτικά βελτιωμένη, σε κάθε γραμμή, καθώς μέχρι στιγμής στα πλέι οφ, υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα, εικόνα εκ διαμέτρου αντίθεση από αυτήν της κανονικής διάρκειας.

Πέρα από τις γνωστές απουσίες, των Φελίπε Μπρούνο-Κάτσε-Μπεναλουάν που ακόμα δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, άπαντες οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του Άκη Μάντζιου, που θα παρακολουθήσει το ματς από την εξέδρα, καθώς είναι τιμωρημένος με τέσσερις κίτρινες κάρτες!

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Sakic, Bertoglio, Rose, Lucas Sasha, Mancini, Jeggo, Matilla, Ganea, Xande Silva, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης.

O Μαρκ Κλάτενμπεργκ επανάφερε τους Έλληνες διαιτητές από το… πάνω ράφι της “εξυγίανσης” για το παιχνίδι των κιτρινόμαυρων.

Συγκεκριμένα ορίστηκαν την Κυριακή διαιτητής ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας) με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωστάρα (Αιτωλοακαρνανίας), Κούλα Χασάν (Ξάνθης), 4ος ο Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), ενώ στο VAR θα είναι ο Γιώργος Τζιοβάρας (Φθιώτιδας) με AVAR τον Γεώργιο Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) και παρατηρητή διαιτησίας τον Νικόλαο Αγαδάκο (Πειραιά.)

To Top