Έξω φρενών ο προπονητής της Σέφιλντ: «Άσχετοι οι διαιτητές, καταστρέφουν το άθλημα»!

Την οργή του για τη διαιτησία του παιχνιδιού της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ εξέφρασε ο Πολ Χεκινμπότομ, με αφορμή τόσο την απόφαση απoβολής του επιθετικού Όλι ΜακΜπέρνι, όσο και τον γενικότερο τρόπο με τον οποίο η διαιτητική ομάδα -επικεφαλής της οποίας ήταν ο Πίτερ Μπανκς- διηύθυνε το ματς.

Στη συνέντευξη Τύπου του μετά την ήττα (2-1) της ομάδας του στο Λονδίνο, ο προπονητής των «Λεπίδων» χρησιμοποίησε ακραίους χαρακτηρισμούς, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι οι ρέφερι της Premier League είναι η καταστροφή του ποδοσφαίρου!

«Χρειάζεται να γίνει κάτι εδώ και τώρα. Οι διαιτητές καταστρέφουν το παιχνίδι, το καταστρέφουν εντελώς. Δεν είναι ότι διαμαρτύρομαι για το αποτέλεσμα. Έλεγα τα ίδια στο ημίχρονο, καθώς και όταν προηγούμασταν με 1-0. Οι διαιτητές καθορίζουν τον τρόπο που θα παίζουμε, ενώ εμείς έχουμε προετοιμαστεί εντελώς διαφορετικά μέσα στη βδομάδα. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, παρ’ όλα αυτά συμβαίνει», ανέφερε αρχικά ο 46χρονος τεχνικός.

«Η διαιτησία είναι σοκαριστική. Δεν έχει να κάνει με τις αποφάσεις τους, έχει να κάνει με τη διαχείριση του παιχνιδιού. Πολύ απλά, δεν ξέρουν τι κάνουν! Οι άνθρωποι που διευθύνουν το παιχνίδι μας δεν έχουν ιδέα για αυτό. Δεν ξέρουν ποδόσφαιρο. Ο Όλι ΜακΜπέρνι αποβλήθηκε απλά επειδή είπε στον διαιτητή ότι κάποιος του τράβηξε τη φανέλα. Τι γίνεται με το παιχνίδι μας;», αναρωτήθηκε κλείνοντας ο Άγγλος προπονητής.

To Top