Έπαθε “Φωτιά” ο Νιόπλιας! Άλλα έγιναν, άλλα “είδε” (video)

Tην πεποίθησή του πως ο ΟΦΗ μπορεί να τα καταφέρει στη ρεβάνς του «Γεντί Κουλέ» εξέφρασε ο Νίκος Νιόπλιας μετά την ήττα από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κατά την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος. Βέβαια ο προπονητής του ΟΦΗ έπαθε… “Φωτιά”, μια και άλλα έγιναν, άλλα “είδε”.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 56χρονος Κοζανίτης στην κάμερα της Cosmote TV:

Για τις δυσκολίες της ρεβάνς: «Εντάξει, γίνεται πιο δύσκολο, είναι αλλιώς με 2-1, αλλιώς με 3-1, παίξαμε πάρα πολύ καλά, νομίζω ότι μας αδικεί πάρα πολύ το σκορ, είναι διαφορετικά τα ματς κυπέλλου, σίγουρα μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίας αλλά εμείς δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Θα παίξουμε στην έδρα μας, η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή και πιστεύουμε θα τα καταφέρουμε».

Για τα δύο πέναλτι του Άρη σε καίρια σημεία του αγώνα: «Το πρώτο είναι πέναλτι, φάνηκε από την εμπειρία μου που έχω σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου, το δεύτερο όμως δεν είναι. Δεν ξέρω αν είναι κόρνερ, ο λάινσμαν είναι στα δύο μέτρα και είναι ο διαιτητής σαν να τον προσβάλει, δεν μπορεί να σφυρίζει ένας από τα 30 μέτρα και ο άλλος να είναι δίπλα».

 

To Top