Έπαιξαν Ασλανίδης και Χατζηπιρπιρίδης στο φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου με τον Απόλλωνα Λάρισας

Κυριάκος Ασλανίδης και Κώστας Χατζηπιρπιρίδης αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο στη φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε με 3-0.

Στο 42’ ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού στη διεκδίκηση της μπάλας με τον αντίπαλό του ο Χάσεκ ήταν νικητής, για να την περάσει στον Βερνάρδο, που κινήθηκε από δεξιά παράλληλα με την εστία. Έτσι, κατάφερε να νικήσει τον Νόρμαν για το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται πάντως έντονα για οφσάιντ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού στο 45’ ο Κουντουριώτης έγινε αποδέκτης της μπάλας και σχεδόν σε απόσταση αναπνοής νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με το γόνατο να σπρώχνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 2-0.

Από την άλλη, στο 61’ ο Κουντουριώτης έκανε το σουτ μετά από ωραία ασίστ του Βερνάρδου, με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από την εστία, ενώ ένα λεπτό αργότερα ήρθε το 3-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου, μετά από λάθος της άμυνας του Απόλλωνα Λάρισας με τον Βερνάρδο να πλασάρει ωραία τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να σκοράρει για τους «ερυθρόλευκους», μετά από μπαλιά του Μπάτροβιτς.

Ολυμπιακός Βόλου (Βαζάκας): Ξενοδόχοβ, Σκοπελίτης, Να’ά, Μαρκοπουλιώτης, Στάμου, Ντουάρτε, Ξυδάς, Ντιαμπί, Κουντουριώτης, Χάσεκ, Βερνάρδος

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Φιλίποβιτς, Κόλα, Κόκας, Σουλεϊμάν, Βούγιοβιτς, Γραικός, Ασλανίδης, Χατζηπιρπιρίδης, Αμπουμπακάρι, Ασλανίδης, Κατσούκης, Μπάτροβιτς.

Απόλλων Λάρισας (Στράτσια): Νόρμαν, Γιαννίτσης, Καρρίκι, Λίταινας, Καλούσης, Σκούπρας, Μπαλογιάννης, Κανούλας, Χατζής, Τίμπουε, Αμπντάλα. Επίσης στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Λουκάς, Ζιάκας, Κοζού, Αστράς, Καπουράνης, Σούλτσε, Πετράκης, Ποτόσογλου.

To Top