Έπαιξε ένα ημίχρονο ο Τσαγκαλίδης στη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου

Για ένα ημίχρονο αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης στη σημερινή νίκη του Ολυμπιακού Βόλου απέναντι στην ΑΕΠ Κοζάνης. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη που αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα της Μαγνησίας είδε τους συμπαίκτες του να κερδίζουν με 3-0, να ανεβαίνουν στην 5η θέση, μειώνοντας στους 8 βαθμούς τη διαφορά από τη 2η Βέροια.

Στο 61′ ο Γιαννίτσης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά για τους γηπεδούχους, με τον Παπαδημητρίου ένα τέταρτο αργότερα να γράφει το 2-0 και να κλειδώνει το τρίποντο για την ομάδα του. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπουτζίκος στο 81ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Με αυτή την ήττα η ΑΕΠ Κοζάνης παρέμεινε ουραγός της βαθμολογίας με 3 βαθμούς, στο -8 από την σωτηρία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Λαδάς, Σκοπελίτης, (82’ Πέλκας) Μπουτζίκος, (82’ Κατσούκης) Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Κόλα, Βουκελάτος, (75’ Κολέλα) Παπαδημητρίου, Ντούριτς, (46’ Τσαγκαλίδης) Νικλητσιώτης, (70’ Ερέρα) Γκιοατά.

ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σταυρίδης, Τρομπούκης, (61’ Κυριαλάνης) Τσικόπουλος, (80’ Τσιάρας) Κοτταρίδης, Παπαδόπουλος, Ντούκα, Πάλλας, (80´ Λι) Ντινόπουλος, (46’ Αιχμαλωτίδης) Ταϊρης, Βοριαζίδης, (80’ Τσελέπης) Φωλίνας.

To Top