Έπαιξε λίγο ο “Παπ” στο θρυλικό Γιουνάιτεντ Σέντερ

Ο Κώστας Παπανικολάου αγωνίστηκε μόλις επτά λεπτά στο παγωμένο Σικάγο, όπου οι Ρόκετς γνώρισαν την ήττα από τους Μπουλς με σκορ 114-105. Εύκολη νίκη για τους Έλληνες των Γκρίζλις απέναντι στους Νικς και ήττα… ντροπής για τον Ντέιβιντ Μπλατ από τους Σιξερς!

Ο Παπανικολάου έκανε μόλις ένα άστοχο σουτ στο Γιουνάιτεντ Σέντερ, εκεί που μεγαλούργησε ο Μάικλ Τζόρνταν. Δεν πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής γιατί ήταν καλός χθες ο Τζος Σμιθ με 21 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Στο Μέμφις, οι Γκρίζλις χωρίς να συναντήσουν καμία δύσκολία κέρδισαν τους Νικς με σκορ 105-83. Ο Κώστας Κουφός σε 14 λεπτά είχε 4 πόντους και 5 ριμπάουντ. Ο Νικ Καλάθης σε 6 λεπτά είχε 4 πόντους και 2 ριμπάουντ.

Στη Φιλαδέλφια, οι Καβαλίερς του Μπλατ ηττήθηκαν από τους ουραγούς του ΝΒΑ Σίξερς με 95-92. Δεν αγωνίστηκαν οι Λεμπρόν Τζέιμς, Κάιρι Ίρβινγκ και Ντίον Γουέιτερς. Ο τελευταίος έγινε ανταλλαγή και θα παίζει στους Θάντερ. Οι Καβαλίερς θα πάρουν τους Τζέι Αρ Σμιθ και Ιμάν Σάμπερτ από τους Νικς, οι οποίοι θα λάβουν τον Λανς Τόμας και επιλογή ντραφτ α’ γύρου από τους Θάντερ και τους Άμουντσον, Κερκ (συν επιλογή ντραφτ β’ γύρου για το 2019) από τους Καβαλίερς.

To Top