Έπαιξε με την φωτιά η Ουκρανία, 2-1 τα Σκόπια (video)

Η Ουκρανία έπαιξε και με τη φωτιά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά νίκησε 2-1 τα μαχητικά Σκόπια και παρέμεινε στο κόλπο της πρόκρισης στα νοκ άουτ ματς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ουσιαστικά μια επίδειξη δύναμης της Ουκρανίας, η οποία κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό. Με δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά, από τους Γιαρμολένκο (29′) και Γιάρεντσουκ, οι παίκτες του Σεβτσένκο έδειξαν να απλοποιούν τα πράγματα, από τη στιγμή που οι Σκοπιανοί δεν κατάφεραν στο πρώτο μέρος να δείξουν εικόνα επιπέδου τελικής φάσης Euro.

Οι Ουκρανοί έδειχναν ικανοί να φτάσουν σε μια πολύ άνετη επικράτηση, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν μετά την ανάπαυλα. Οι αλλαγές του Ανγκελόβσκι, ο οποίος έβαλε Τραϊκόβσκι και Τσουρλίνοφ, έφεραν αποτέλεσμα, καθώς οι γειτονική μας χώρα έγινε πιο απειλητική και στο 57ο λεπτό κατάφερε να μπει και πάλι στη διεκδίκηση του ματς. Ο Αλιόσκι έχασε το πέναλτι που κέρδισε ο Πάντεφ, αλλά πήρε το… ριμπάουντ κι έκανε το 2-1, με εκείνον και τους συμπαίκτες του να ασκούν πίεση στη συνέχεια του αγώνα.

Η Ουκρανία είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς, αλλά ο Ντιμιτριέβσκι απέκρουσε το πέναλτι του Μαλινόβσκι στο 86ο λεπτό, διατηρώντας τον χαρακτήρα του θρίλερ μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Οι Σκοπιανοί έδωσαν όσα είχαν στο γήπεδο, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό…

To Top